Novetats de l'Associació

Del 21 al 26 de maig se celebra la 2a edició del Campionat d’Europa de Windsurf Freestyle al càmping Las Dunas

Després de l’èxit de la primera prova realitzada el 2018, del 21 al 26 de maig es celebra la segona edició del Campionat d’Europa de Windsurf Freestyle al càmping Las Dunas, de Sant Pere Pescador.

La Costa Brava i el seu entorn únic es van convertir en els perfectes amfitrions perquè el Campionat de Windsurf Freestyle (European Freestyle Pro Tour – EFPT) aterrés, per primera vegada, a Espanya el 2018. El bon ambient, la implicació de l’organització per part de l’escola Fase Wind i l’acollida dels participants es va traduir en una setmana d’èxit que busquen repetir de nou del 21 al 26 de maig. Aquesta segona edició promet descobrir al públic una disciplina espectacular de la mà de les millors instal·lacions, serveis i comoditats que ofereix el càmping Las Dunas.

El Freestyle és una disciplina realment estètica, que permet gaudir de les piruetes, rotacions i figures que realitzen els surfistes a pocs metres de la costa. El jurat valora la dificultat i la resolució de cada màniga en un campionat amb gran seguiment a nivell europeu. Si a aquesta bellesa li sumem els millors windsurfistes del panorama internacional l’entreteniment està assegurat tant a la platja com a fora.

El càmping Las Dunas, principal promotor d’aquesta prova pionera a Espanyaa, ofereix un programa ple d’activitats en el marc del EFPT 2019. La família al complet podrà gaudir de tallers d’art urbà o animació per part de la mascota del càmping LaLaDu per als més petits. Els adults també tindran el seu moment de desconnexió amb classes de SUP Yoga, zumba a la platja, masterclass de surfskate o el concert del dissabte 25 de maig amb barbacoa inclosa. El preu per adult és de 10 € i l’accés serà gratuït per als menors de 10 anys i mascotes.

Per als que vulguin gaudir d’un cap de setmana envoltat dels millors widsurfistes del món i conèixer un esport divertit i entretingut a parts iguals, el càmping proposa diferents packs amb motiu del Campionat.

Podràs conèixer tots els preus i serveis oferts en aquest enllaç: https://www.campinglasdunas.com/efpt/

Què és l’European Freestyle ProTour?

L’European Freestyle ProTour (EFPT) uneix les millors competicions d’estil lliure de windsurf a Europa, comptant amb els millors corredors del món. El EFPT és una gira de 7-8 esdeveniments per any, coronant el campió europeu d’estil lliure i classificant als 12 millors competidors per la Professional Windsurfers Association; un accés directe al títol de campió mundial.

També et pot interessar