Novetats de l'Associació

Uns 300 professionals participaran en el primer congrés dels càmpings gironins

Uns 300 professionals i 150 estudiants participaran dijous 1 de març, a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona, en el primer Congrés Girocàmping Pro, que oferirà un programa amb ponències i debats de primer nivell sobre el món del càmping i es duran a terme activitats de networking i workshops. Es comptarà amb la presència de 24 empreses proveïdores, situades al hall de l’Auditori, i amb un espai gastronòmic. El congrés ha tingut un gran èxit de convocatòria, amb les places pràcticament exhaurides.

A la jornada, adreçada a tot el sector turístic, hi participaran ponents de gran nivell com l’expert en reputació online, Pere Sanchez, actual director de The Roger Smith Hotel a Nova York i guanyador del premi Alimara 2016. Sanchez parlarà, entre d’altres temes, de com es poden afrontar les queixes i comentaris negatius a la xarxa. També hi participarà l’expert en innovació empresarial i màrqueting, Pablo Foncillas, que tractarà la importància de mantenir un equilibri entre la comercialització online i offline per atraure més visitants. Foncillas és llicenciat en dret i MBA de l’IESE Business School. En el Congrés també s’exposaran temes relacionats amb el medi ambient i s’oferiran activitats de networking conjuntament amb la Universitat de Girona i l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, i workshops entre els responsables dels càmpings gironins i les empreses proveïdores del sector que col·laboren amb l’Associació.

Integració el 2018 al Sea Otter Europe

Girocamping, el saló de referència del sector del càmping i Parcs de Vacances, s’integrarà en aquesta edició 2018 a Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, el gran festival ciclista internacional, amb l’objectiu de donar a conèixer una oferta que destaca per la seva sostenibilitat i del tot vinculada amb el turisme ciclista i familiar. Aquest esdeveniment se celebrarà del 8 al 10 de juny a la zona del pavelló municipal de Fontajau de Girona. L’Associació anirà informant dels detalls del canvi de format i el projecte innovador d’aquest any.

Serà la segona edició d’aquest festival internacional del ciclisme, que en l’edició inaugural va aplegar més de 30.000 visitants, 300 marques i 4.000 participants a les diferents proves que es van disputar.

També et pot interessar