Novetats de l'Associació

Càmping Digital de Febrer 2019

CÀMPING DIGITAL
 Nº 95 – Febrer 2019



Càmping Sènia Cala Gogo rep el premi Europeu com a millor càmping d’Espanya
El càmping Sènia Cala Gogó de Calonge ha estat premiat a Essen com el millor càmping de l’Estat i un dels millors d’Europa. El càmping ha rebut el prestigiós DCC Europa-Preis que concedeix el principal club de caravanistes alemany. Aquests premis només s’han concedit a quatre càmpings a tot Europa i un per cada país seleccionat (un de Croàcia, un d’Alemanya i un altre d’Hongria). El càmping Sènia Cala Gogó, de Calonge, ha estat premiat aquest 2019, per la seva trajectòria i excel·lent qualitat, amb el prestigiós “DCC Europa-Preis” per part del Deutscher Camping Club que compta amb uns 87.000 membres. Els premis, que es concedeixen en base a les valoracions dels clients, s’han lliurat en el marc de la fira Reise + Càmping de Essen, un certamen internacional de turisme, càmping i caravàning.


Dibosch segueix al costat dels càmpings de Girona.

Per cinquè any consecutiu, Dibsoch reafimra la seva relació amb els càmpings de Girona. DIBOSCH és una empresa gironina dedicada al sector de la higiene professional amb casi 30 anys


d’experiència. Com a proveïdor global experts en el sector, oferim un ampli catàleg amb solucions d’higiene per a càmpings i les millors marques nacionals i internacionals.
A més, comptem amb divisions especialitzades de bugaderia, food i maquinària per oferir un servei personalitzat i cobrir les expectatives i necessitats dels clients més exigents. Però també ofereixen el servei de lloguer de màquinària de neteja per així facilitar l’entrada de màquinaria professional als càmpings de Girona.

Per més info dels seus serveis podeu contactar amb info@dibosch.com 







S’entreguen els diplomes FICC a Essen.
S’han entregat a Essen els premis de la F.I.C.C (Federació Internacional de Càmpings, Caravaning i autocaravaning) Els càmpings Sènia Cala Gogó, de Calonge, Internacional de Calonge, Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador, el càmping Les Medes, Las Dunas i La Ballena Alegre, han estat guardonats entre els millors d’Europa pel seu elevat nivell d’excel·lència per la Federació Internacional de càmping, caravana i autocaravana (FICC) . El reconeixement l’han rebut aquests quatre establiments gironins durant el Primer Congrés Mundial de Càmping de la FICC celebrat al novembre a Lisboa.La FICC, amb seu a Brussel·les, és l’única organització mundial dedicada a l’acampada, la caravana i l’autocaravana que representa els interessos dels campistes. Per més info aqui



Què passará amb els turistes britànics?
Davant de la preocupació dels empresaris turistics gironins, hem participat a la jornada organitzada per PIMEC sobre quin será el futur turistic després del brexit.  El Regne Unit és el cinquè mercat d’exportació i importació de Catalunya i el segon emissor de turistes cap al nostre territori. La jornada ha servit per explorar els possibles escenaris que s’obren a partir d’ara per a les pimes. Per una banda, vam sentir el testimoni des del Regne Unit, a través del president de la Cambra de Comerç Britànica a Espanya. Per l’altra, l’eurodiputat Ramon Tremosa ens va aportarar l’opinió des de Brussel·les.



L’Associació s’implica en el futur del Consorci de Vies Verdes
Gràcies al conveni de col·laboració vigent entre ambdos entitats, es treballa conjuntament en la millora de la xarxa cicloturista i el cicloturisme a la provincia. Des de l’Associació ens hem implicat activament en els estudis d’impacte econòmic i d’usos de les Vies Verdes i la ruta Pirinexus, que es van presentar els primers resultats el passat 13 de febrer. Membres de l’equip tècnic també van participar el passat 14 de febrer en la sessió de treball focus group per iniciar un estudi d’anaàlisi i diagnosi sobre l’ús actual i percepcions de les vies verdes, amb l’objectiu de poder definir reptes i objectius estratègics per als pràxims anys. Per consultar els resultats del estudi d’impacte economic i d’ús de les Vies Verdes i la ruta Pirinexus, clica aqui.

La blogger i col·laboradora d’ACG, Debbie Woodward, reb el premi GI.
La irlandesa Debbie Woodward ha estat premiada el passat 7 de Febrer amb el premi de millor comunicació per mitjans digitals audiovisual durant la gala dels Premis GI del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Debbie ha col·laborat amb els càmpings de girona en un blogtrip aquest Setembre 2018 i torna a visitar els càmpings de Girona aquest estiu amb la seva familia per generar més contingut en els seus canals digitals. Des d’aqui volem felicitar a la Debbie pel premi rebut!






Ens han presentat el nou pla de marquèting turistic de Catalunya.
El passat 13 de Febrer es va fer la presentació del nou pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022 a Girona. Durant la presentació, el director general  de l’Agència Catalana del Turisme David Font ha explicat els principals objectius. El mes important és fer de Catalunya un dels primers destins turístic del mondo consolidar-lo com un dels tres primeres destinacions de la Mediterrània oferint al turista unes experiències excepcionals aplicant una estratègia de creixement responsable i sostenible. Per coneixer el nou pla de màrqueting en més detall, clica aquí.



La Federació Catalana de Càmpings es reuneix amb el nou director d’ACT

El president de la FCC, Miquel Gotanegra, i la secretària tècnica Eva Rodriquez, es van van reunir per primera vegada de manera formal amb el nou director de l’Agència Catalana de Turisme, Sr. David Font. Durant la trobada del dia 7 de febrer es van explicar les necessitats dels càmpings catalans en termes de promoció turística com és marcar el mercat irlandés com a mercat prioritari, disposar d’una plataforma digital de càmpings catalans i altres accions.



Més empresaris de càmpings holandesos ens visiten.
Aquest mes de Febrer hem tingut una segona visita benchmark d’empresaris holandesos. Gràcies a l’éxit de la primera visita acollida el passat Setembre 2018, aquest mes han viatjat 20 empresaris més de la regió Overijssel per visitar el càmping Intercaional de Calonge, Càmping Les Medes, Càmping Las Dunas, Càmping Cypsela i Càmping Bassegoda Park. Els empresaris holandessos han pogut coneixer el funcionament intern de les empresaris com el funcioament de la mateixa associació.



Els càmpings es tornen a promocionar a Essen i Herning

L’Associació s’ha traslladat una vegada més al ciutat alemana d’Essen i la ciutat danesa de Herning per presentar els seus càmpings. Ambdos ciutats acullen fires específiques de càmping importants i els mercats corresponents són de gran interés pels campings gironins. A Essen s’ha fet la promoció sota el paraigua de la marca Costa Brava i a Herning s’ha presentat l’oferta gironina sota el paraigua de Turespaña.


La consultoria energètica Energy Tools aposta pels càmpings de Girona.

Energy Tools és una empresa especialitzada en la compra i venda d’energia, així com en la seva gestió. Aposten per la creació de solucions a través de l’enginyeria industrial i d’un departament propi d’IT Solutions. Posen a la disposició dels càmpings una plataforma de gestió energètica de creació pròpia, que permet controlar els consums de l’empresa i traduir-los amb precisió a euros, per aconseguir la major eficiència econòmica i energètica de les instal·lacions. Pels membres de l’Associació de Càmpings de Girona posen a l’abast els seus serveis per gestionar i crear solucions a mida, que s’adaptin a les necessitatsde cada càmping. Per més consultes concretes respecte Energy Tools podeu contactar amb Joan Castro a jcastro@energy-tools.net



Copyright © 2019  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció   Coneix la nostra politica de privacitat

També et pot interessar