Novetats de l'Associació

Càmping Digital Febrer



Butlletí mensual de l’Associació de Càmpings de Girona

Visualitza aquest butlletí en el navegador

CÀMPING DIGITAL
 Nº 83 – Febrer 2018



El càmping Cala Llevadó rep el DCC Europa Preis 2018 

El càmping Cala Llevadó, de Tossa de Mar,  ha estat guardonat aquest 2018, per la seva trajectòria i excel·lent qualitat, amb el prestigiós  DCC Europa preis per part del principal club de caravanistes alemany, el Deutscher Camping Club que compta amb uns 87.000 membres. A l’acte, que s’ha celebrat a Essen (Alemanya) en el marc de la fira Reise + Càmping,  només han rebut aquest guardó tres càmpings més a tot Europa: un de Croàcia, un d’Alemanya i un d’Aústria.

Més informació



Résidences Trigano, nou patrocinador oficial de l’Associació 

Résidences Trigano ha firmat un conveni de patrocini amb l’Associació de Càmpings de Girona amb l’objectiu d’estrènyer relacions amb els càmpings gironins i poder-los oferir uns productes amb una magnífica relació qualitat preu i un servei excel·lent.
Résidences Trigano, empresa del grup líder Trigano, fabrica mòbil homes des de 1998 i comercialitza més de 3.200 residències mòbils l’any  per a càmpings, tour operadors i particulars. La societat té tres fàbriques i comptabilitza cinc línies de producció: quatre a França ( dues a Mamers i dues a Portes les Valences) i una a l’Estat espanyol ( a Peñíscola ). L’empresa ofereix una àmplia gamma de models (Evolution, Intuition i Premium) tant en terme de dimensions com de distribució interior i exterior. 

Frigos INN, nova empresa col·laboradora

Frigos INN també ha decidit apostar per l’Associació de Càmpings de Girona.  Dedicada al lloguer de neveres per als campistes i amb seu a Sant Pere Pescador, Frigos INN és la quarta empresa col·laboradora de l’Associació juntament amb Caravan INN, Ormar Caravan i Ren-It.


Dibosch renova conveni Premium
Dibosch ha renovat per quart any consecutiu el  conveni Premium amb l’Associació de Càmpings de Girona consolidant d’aquesta manera la seva aposta pel sector del càmping. Amb aquest acord l’empresa, amb seu a Riudellots de la Selva i dedicada a la higiene professional, ofereix als càmpings associats importants descomptes per als seus productes, que són respectuosos amb el medi ambient, i també per a la maquinària de neteja professional. A més, ofereix assessorament i formació per part dels seus especialistes per tal que els càmpings puguin millorar els seus  processos de neteja i desinfecció i  aconseguir així una gestió eficient, costos controlats i amb màxima qualitat.

Vulnera la privacitat la instal·lació de càmeres ocultes sense límit temporal?
El Tribunal Europeu de Drets Humans ha condemnat recentment a l’Estat espanyol per vulnerar el dret a la privacitat regulat a l’article 8 de la Convenció Europea de Drets Humans. És una sentència rellevant perquè planteja fins a quin punt les empreses poden instal·lar càmeres ocultes i sense comunicació prèvia, quan existeixen sospites de la comissió d’irregularitats per part dels seus treballadors.
L’advocada laboralista del despatx Cuatrecasas, Isolda Coquard, assessora en temes jurídics de l’Associació de Càmpings de Girona,  ha elaborat un article on aborda aquesta qüestió.
Podeu llegir aquí el document


El càmping Illa Mateua dona 20.000 euros a cinc entitats i ONG’s

El càmping illa Mateua de l’Escala manté el seu compromís amb la responsabilitat social i ha fet una donació de 20.000 euros a cinc entitats i ONG’s que treballen diferents problemàtiques socials. Durant l’acte d’entrega de la donació el president de l’Associació de Càmpings de les comarques de Girona, Miquel Gotanegra, va subratllar la importància que una empresa del sector turístic faci una aportació d’aquestes característiques.
Més informació



Èxit del curs de manteniment de càmping.

El curs de manteniment de càmping que s’ha dut a terme en col·laboració amb la Fundació Gentis, en el marc del programa Incorpora de l’Obra Social de la Caixa, ha estat un èxit segons ha destacat la coordinadora de formació de l’entitat a Girona, Mariona Terradas. És el primer  curs d’aquestes característiques que es posa en marxa  no només amb l’objectiu d’atendre una demanda de personal del sector sinó d’afavorir una major incorporació de les persones amb risc d’exclusió al món laboral. Hi ha participat 17 alumnes. Les classes teòriques s’han fet a les instal·lacions que la Fundació Gentis té a Salt i les pràctiques s’han dut a terme en una desena de càmpings de les comarques gironines.   



Presents a les Fires Holiday World Show de Belfast i Dublín 
L’Associació de Càmpings de Girona ha decidit apostar aquesta temporada per promoure l’atractiva oferta dels càmpings gironins al mercat irlandès. És per això que l’entitat ha participat per primera vegada a les fires The Holiday World Show  de Belfast  i de Dublín que es van celebrar a finals de gener.
L’Associació hi va assistir  amb estand propi amb imatges de la Costa Brava i on es van fer degustacions de productes que van tenir molt d’èxit. Tant la Fira de Belfast, que rep uns 20.000 visitants sobretot campistes,  com la de Dublín , per la que hi passen uns 40.000 visitants, són d’un gran interès per al sector. 
S’inicien les classes de l’Associació a la UdG i al CETT

Aquest mes de febrer han començat les classes que l’Associació de Càmpings de Girona imparteix durant el segon trimestre del curs a la Universitat de Girona per aportar coneixement específic sobre el sector als estudiants de quart curs del Grau de Turisme. L’encarregat de dur a terme les classes és el gerent de l’Associació, Ward Wijngaert, en el marc de l’assignatura Administració i Direcció d’Allotjament Turístic. En aquest semestre l’Associació, també per mitjà del seu gerent, porta la tutoria de l’assignatura d’Allotjament Extra-Hotelers que està enfocada a la gestió de càmpings. L’entitat també participa en aquesta mateixa assignatura a l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT de la UB.


Sòc participant o participant PRO a Girocamping PRO?

Les empreses i persones amb vincles a l’Associació de Càmpings de Girona i càmpings catalans seran acreditats com a participants PRO i reculliran la seva acreditació a la recepció del congrés i rebran el kit de benvinguda amb bossa d’obsequi i acreditació personalitzada blava.

Particpants al Networking UdG-EHTG, empreses de clubs de producte del Patronat de Turisme Costa Brava Girona o altres interessats que s’hagin acreditat a la pàgina web s’hauran imprés l’acreditació .pdf enviada via e-mail i rebran una funda i lanyard vermell per poder accedir només a les ponències i actes inscrits.



Primer Girocàmping Pro amb places exhaurides

Gran èxit del primer Congrés Girocàmping Pro, amb la participació d’uns 300 professionals i uns 150 estudiants de la UdG i l’Escola d’Hostaleria de Girona. Les places s’han exhaurit. Al primer congrés professional dels càmpings gironins, adreçat a tot el sector turístic, s’han inscrit un total de 24 empreses proveïdores i també s’ha inclòs un espai gastronòmic. La jornada compta amb ponents de gran nivell i amb el debat de temes de gran interès per al sector.
Més informació 


Els expositors de GIROCAMPING PRO 2018

SERVICIOS TURISTICOS HEINZE LATZKE SA
RESIDENCES TRIGANO
LLORT TARRADAS ASSEGURANCES
ETIGO
IGNIALIGHT
STAFF PISCINES
GAP SERVEIS TURÍSTICS
TEMATIC ARQUITECTURA 
SEP ESPORTS
VORTEX INTERNATIONAL
UNIX DATA

JAKISU
MASTER CAMPING
CAMPERCLEAN
CREAJEU
CAMPIREPORT
AUNAR
SERRA SERVEIS 
CIRCUTOR
ACUATIC PLAY
TEYCARS, ELECTRIC MOBILITY SOLUTIONS
VACANCES ANDRE TRIGANO
EDSUN LOISIRS IBERICA



Conveni amb Monacor International, líder en el sector de la il·luminació, la videovigilància i la gestió del so ambient

L’ACG ha subscrit un acord de col·laboració amb Monacor Internacional perquè es converteixi en la proveïdora oficial de material d’àudio professional, il·luminació i videovigilància, obtenint unes excel·lents condicions per a l’adquisició de productes d’alta qualitat i durabilitat, i beneficiant-se de l’experiència d’aquesta multinacional. Monacor ofereix solucions per a problemes de sorolls, ja que subministra equips per al control i la gestió del so ambient que modifiquen els nivells que genera un equip de música evitant que sobrepassin els límits permesos.

Contacte:
Correu electrònic: comercial@monacor.es
Telèfon: +34 972 488 730

Copyright © 2018  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció

També et pot interessar