Novetats de l'Associació

Càmping Digital Juny 2018

Butlletí mensual de l’Associació de Càmpings de Girona

Visualitza aquest butlletí en el navegador

CÀMPING DIGITAL
 Nº 87 – Juny 2018



Desfilades de mascotes i tallers al Girocàmping 

El Girocamping ha estat el punt d’atracció d’un gran nombre de famílies que s’han interessat per l’oferta d’allotjament i han pogut participar a les activitats que s’han organitzat. S’han fet desfilades de mascotes i tallers de manualitats de bicicletes. El Girocamping s’ha integrat en aquesta edició 2018 a Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, que s’ha celebrat del 8 al 10 de juny a Girona, amb l’objectiu de donar a conèixer una oferta vinculada amb el turisme ciclista i familiar. Hi han participat més d’una vintena de càmpings i dues associacions, la de Girona i la de Lleida. 



Formació sobre el nou reglament de protección de dades 
L’advocat Josep Jover, especialitzat en propietat intel·lectual i drets d’autors i protecció de dades, va impartir, en el marc de l’assemblea del 18 de juny a Calonge,


una xerrada formativa sobre el nou regalment europeu de protección de dades. L’Associació ha detectat un desconeixement dels detalls del nou reglament i per aquest motiu ha contactat amb assessors legals per poder resoldre els dubtes dels nostres associats.


Primers passos de la Fundació Càmpings de Girona  

L’Assemblea extraordinària, celebrada el 18 de juny a l’espai del Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge, va aprovar la proposta d’estatuts i les finalitats fundacionals de la Fundació Càmpings de Girona: projectar els càmpings gironins al costat dels infants i les seves famílies, a través d’ajudes en vacances directes i per mitjà de col·laboracions amb projectes de pediatria d’arreu del territori català. Es farà promoció d’accions adreçades a millorar la salut, el benestar i el desenvolupament integral, apostant pel turisme com a eix vertebrador.

Més info



Dia del Càmping 

Els càmpings gironins s’han sumat un any més al Dia del Càmping, la festa gran del sector que té per objectiu apropar aquest estil de vida a totes les persones que no el coneixen. Aquest any la celebració ha arribat a la vuitena edició i per primera vegada ha coincidit amb la revetlla de Sant Joan . És un esdeveniment únic a Europa que dona el tret de sortida a la temporada turística. 



Presentació a la Ballena Alegre del Gran Premi Catalunya-Costa Brava 

El càmping la Ballena Alegre va ser el marc de la presentació del Gran Premi Catalunya-Costa Brava. El millor windsurf professional del món ha tornat aquest mes de juny a Sant Pere Pescador. Aquest esdeveniment ha arribat a la XX edició i és la prova més veterana del món de la vela en l’àmbit català després de la Christmas Race. Aquest esdeveniment s’ha consolidat com un de les de més èxit del calendari internacional. A l’acte de presentació hi va assistir el president de l’Associació de Càmpigs de Girona, Miquel Gotanegra. 



L’Escola d’Estiu de la FOEG premia el càmping Las Dunas El càmping Las Dunas de Sant Pere Pescador ha estat guardonat en el marc de la VII Escola d’Estiu de la FOEG que es va dur a terme el 14 de juny al Museu del Suro de Palafrugell. El secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, va destacar que “premis com aquests contribueixen a demostrar el talent i les capacitats que tenim a casa nostra. El càmping Las Dunas compta amb un reconegut de gran prestigi, tant a nivell europeu com nacional, avalat pels nombrosos premis que ha rebut.
Cicloturisme a l’alça

Dinou càmpings  de la demarcació, aproximadament un 25% dels establiments que formen part de l’Associació de Càmpings de Girona, tenen el segell Bed & Bike, una oferta que ha crescut en els darrers anys i que continua a l’alça.

Això vol dir que disposen de serveis adreçats als cicloturistes com són petits tallers per reparacions, recanvis bàsics per a bicicletes i coneixement i distribució d’informació de les rutes  per a ciclistes, entre altres.

Més info



ADAC presenta el seu catàleg de serveis 

L’Associació Automobilística ADAC ( la que té més socis d’Alemanya amb més de 19 milions) va presentar el seu nou catàleg de serveis  en una jornada que es va dur a terme el passat 6 de juny al càmping Las Dunas, de Sant Pere Pescador.

Hi van assistir representants d’una quinzena de càmpings de les comarques gironines.  Durant la presentació, promoguda pel nostre col·laborador Servicios Turísticos Heinze Latzke , també  es va donar a conèixer el nou motor de reserves alemany Pincamp.  La jornada es va cloure amb un dinar institucional amb els representats alemanys d’ADAC i membres de l’Associació de Càmpings de Girona.


Celebració del 50è aniversari de Las Dunas

El càmping Las Dunas, de Sant Pere Pescador, va dur  a terme el passat 20 de juny l’acte central de la celebració dels seus 50 anys d’existència. L’acte va comptar amb la presència del Director General de Turisme, Octavi Bono, del president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i diputat, Ferran Roquer,  de l’alcalde de sant Pere Pescador, Agustí Badosa, i del president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra. La celebració també va reunir  representants de les principals organitzacions  internacionals del sector com l’ANWB, ACSI, DCC, Alan Rogers, i The Caravan Club, entre altres. En el marc dels actes d’aniversari, els responsables de Las Dunas han dut a terme també durant aquest mes de juny un viatge de premsa per donar a conèixer les novetats d’aquesta temporada a  l’establiment  així com l’extraordinari entorn on està ubicat el càmping.





Visita de periodistes danesos 

Un grup de periodistes danesos especialitzats en turisme de les revistes MOTOR i VAGABOND, del diari nacional Jyllandsposten,  i del diari regional Jysk Fynske, han visitat diversos càmpings de les comarques gironines per conèixer la qualitat i l’excel·lència dels establiments.
El viatge de premsa organitzat per l’Associació de Càmpings de Girona ha portat als periodistes a descobrir també alguns dels atractius turístics de la demarcació com l’Observatori Astronòmic d’Albanyà, situat al càmping Bassegoda, i a gaudir d’un  bany a les piscines naturals d’aquest municipi. També han visitat el poble medieval de sant Llorenç de la Muga i les Ruïnes d’Empúries; han fet  una ruta en bicicleta pel parc dels Aiguamolls de l’Empordà; han descobert el parc natural del Montgrí i  han fet una passejada en vaixell per les Illes Medes.


Difusió del Tourism Data System

Els responsables i tècnics del Patronat de Turisme Costa Brava Girona han explicat, en el marc de l’Assemblea del 18 de juny a Calonge, els detalls de la plataforma Tourism Data System per a la captació de dades d’ocupació turística de les empreses gironines que permet millorar el coneixement de la realitat turística de la destinació i reafirmin la presa de decisions estratègiques. L’eina permet disposar de dades pròpies, reals i oficials sobre l’activitat turística de tot el territori gironí. A l’acte hi va assistir el director del Patronat, Ramon Ramos.


Copyright © 2018  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció

També et pot interessar