Novetats de l'Associació

Càmping Digital Maig 2018

Butlletí mensual de l’Associació de Càmpings de Girona

Visualitza aquest butlletí en el navegador

CÀMPING DIGITAL
 Nº 86 – Maig 2018



Assemblea Extraordinària a Calonge

L’Associació de Càmpings de Girona  celebrarà una Assemblea extraordinària el proper 18 de juny a Sant Antoni de Calonge. Entre els temes que s’abordaran hi ha el de seguir construint la Fundació Càmpings de Girona, una entitat recentment creada i que té per objectiu donar suport als infants amb malalties i les seves famílies.
A més, durant l’acte  es presentarà el nou col·laborador Premium de l’Associació: Aunar . L’empresa, especialista en la prestació de serveis integrals de prevenció, salut i dinamització esportiva, oferirà en el marc de l’Assemblea, una demostració de la seva oferta d’inflables aquàtics. 



Ponència sobre el Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades
L’Associació de Càmpings de Girona ha organitzat una ponència per aclarir els dubtes que s’han generat al  voltant de l’entrada en vigor, el passat 25 de maig, del Reglament General de


Protecció de Dades ( RGPD) i per plantejar solucions i alternatives a les imposicions que contempla la nova normativa. La ponència es durà a terme el proper 18 de juny durant l’Assemblea extraordinària de l’entitat i anirà a càrrec de l’advocat Josep Jover, especialitzat en propietat intel·lectual i drets d’autor, protecció de dades i gestor de conflictes. Jover és director del bufet Estudis Jurídics i presideix l’Associació Mediterrània de Perits de les TIC.

Quí és Josep Jover?



Conveni amb l’empresa Aunar

L’Associació de Càmpings de Girona ha signat un conveni de col·laboració amb Aunar, empresa especialista en la prestació de serveis integrals de serveis integrals de prevenció, salut i dinamització esportiva, que oferirà un servei integral als associats. Aunar treballa des de fa més de 10 anys per a empreses i organismes públics en l’àmbit del salvament i socorrisme, en la gestió d’activitats esportives, cardioprotecció, formació i subministrament d’equipament professional.

Contacte:
info@aunar.com
977 56 20 79



Ofertes, promocions i activitats en el marc del Girocàmping 

Girocàmping ha adaptat el format en aquesta edició i es presenta en el marc del Sea Otter Europe, del 8 al 10 de juny a la zona del pavelló municipal de Fontajau de Girona. Hi haurà ofertes i promocions de darrera adreçats a les famílies que visitin la fira. També servirà per escalfar els motors de cares a la temporada estiuenca i per donar a conèixer els visitants les instal·lacions i les experiències (com són les desfilades de mascotes, tallers,..) que es poden viure en els càmpings, que s’han convertit en grans parcs de vacances, amb una oferta molt àmplia i adreçada a públic molt divers.  



Etigo renova conveni de patrocini

Etigo, empresa pionera a França especialitzada en la prestació de serveis  de comercialització de polseres d’identificació, cintes de coll, fundes, fitxes, i targetes de PVC,  entre d’altres,  ha renovat conveni de patrocini amb l’Associació de Càmpings de Girona. L’acord ofereix condicions avantatjoses per als càmpings gironins tant pel que fa al preu del servei com pel compromís de  qualitat de l’empresa.
Per contactar-hi cal trucar a Jessica Lebeuf al +33 320 2887 31 o enviar un correu electrònica a jlebeuf@etigo.fr 



Els càmpings gironins es promocionen al País Basc
El mercat basc és molt important pels càmpings gironins i  per aquest motiu l’Associació ha volgut estar present un any més a la fira Expovacaciones,  que s’ha celebrat del 4 al 6 de maig a Bilbao. El públic basc, generalment famílies, és un gran coneixedor de l’oferta campista gironina i del territori i així s’ha pogut constatar en el certament.
L’Associació hi va participar sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Girona juntament amb una quarantena de càmpings gironins en un estand on es van fer degustacions de productes del territori gironí.
Per Expovacaciones, que enguany celebrava la seva 39 edició,  han passat més de  76.000 visitants.
Classificació professional del treballador de nit amb el nou conveni laboral

La persona que vigila les instal·lacions de nit i que rep a clients fora de les hores d’obertura de la recepció/consergeria, l’anomenat “vigilant de nit” (denominació que se li donava a l’extinta Ordenança Laboral d’Hostaleria de l’any 1974), d’acord amb el V ALEH, seria un auxiliar de recepció i consergeria, Grup Professional 3, segons una consulta plantejada al gabinet jurídic. Per tant, tenint en compte les funcions que realitzarà la persona (vigilància nit/recepció persones i altres tasques auxiliars), es podria defensar que s’ha de classificar com a vigilant de nit, grup professional 4 i nivell retributiu 5. Si la persona té les qualificacions necessàries, podrà realitzar funcions tan de vigilància com tasques auxiliars de recepció/consergeria, segons ens han informat. 


Reunió de la Taula Gironina del Turisme

La nostra associació ha participat durant el mes de maig a la primera reunió de la Taula Gironina del Turisme, que compta amb un gran nombre d’entitats representades. Aquesta unió empresarial vol crear sinèrgies, sumar esforços i potenciar el turisme a les comarques gironines. La Taula ha començat a caminar amb l’objectiu de definir estratègies conjuntes per treballar a favor del turisme i perquè continuï sent  el gran motor econòmic del territori. L’Associació de Càmpings de Girona ha estat un dels impulsors d’aquesta iniciativa.
Donem la benvinguda als nous directors de càmpings 
Des de l’Associació de Càmpings de Girona volem donar la benvinguda als nous directors de càmpings del nostre territori. Concretament a Paloma Sánchez Navarro, de Nautic Almata; al nou director del càmping Esponellà, Artur Comas; i a David García, nou subdirector adjunt a Cypsela Resort.  Des de l’Associació manifestem la nostra gran satisfacció per les seves incorporacions.


L’excel·lència com a factor comú
Sea Otter Europe és un esdeveniment pioner i d’excel·lència en l’àmbit ciclista i els càmpings gironins són els càmpings per excel·lència a nivell europeu. La fira servirà per  projectar el sector al costat dels ciclistes professionals d’àmbit internacional  i de les gran marques del món de la bici. L’Associació de Càmpings de Girona té una gran oportunitat per donar a conèixer una oferta única, amb un gran nombre de serveis i uns allotjaments magnífics en el marc d’un territori immillorable. 



Dues noves apps permeten compartir esport i turisme

L’empresa gironina CherryTech S.L. ha ideat dues apps: Twinapp Running i Twinapp Cycling de turisme 4.0 que potencien el factor humà en compartir esport i turisme a través d’una xarxa social. Twinapp Running facilita el contacte entre runners, i Twinapp Cycling entre ciclistes. Les apps disposen d’un servei de missatgeria per concertar la cita i permeten  introduir valoracions. Estan disponibles en diversos idiomes, tant per Android com per iOS. Twinapp Running va rebre el premi a la millor app de Catalunya durant la darrera gala dels Premis Càctus 2018.



L’Associació amplia la seva vinculació amb la docència 

L’Associació de Càmpings de Girona participarà com a ponent al nou Màster en Administració i Direcció d’Allotjaments Turístics de la Fundació UdG que començarà el proper mes d’octubre. El Màster, que es durà a terme al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, ofereix 15 places. Inclou pràctiques en empreses col·laboradores nacionals i internacionals durant sis mesos i l’elaboració d’un Treball Final de Màster vinculat a l’activitat realitzada a l’empresa. Les inscripcions s’obriran  l’1 de juny i es podran realitzar  a través del web masterallotjamentsudg.com 



Conveni amb Clean Q

L’Associació de Càmpings de Girona ha firmat un conveni amb Clean-Q , una aplicació que permet conèixer, en temps real, l’estat de neteja dels sanitaris de càmpings, piscines, sales de festes i restaurants, entre altres. Aquesta aplicació enregistra tota l’activitat i envia un avís quan es detecten massa clics de baixa satisfacció. D’aquesta manera, a partir de l’opinió dels clients, els responsables de les instal·lacions poden actuar amb agilitat per tal de mantenir sempre a punt banys, dutxes i wc.
Per contactar-hi cal trucar al telèfon 617 748 963 o enviar un correu electrònic a comercial@clean-q.es


Copyright © 2018  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció

També et pot interessar