Novetats de l'Associació

Càmping Digital de Març 2019

 

 

CÀMPING DIGITAL
 Nº 96 – Març 2019





Una població molt campista de Girona es distingeix com a destí més sostenible del món

Torroella de Montgrí-l’Estartit-Illes Medes, una població que compta amb 8 càmpings, ha estat reconeguda com una destinació turística sostenible, Per més info clica aqui



 

El Govern central aprova la reforma d’igualtat en l’àmbit laboral

Dijous 7 de Març es va publicar al BOE el Reial Decret-Llei 6/2019, d’1 de març, de mesures urgents per la garantia de la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes en el treball i l’ocupació empresarial, que entra en vigor dissabte 9 de Març (a excepció de l’ampliació del permís de naixement que entrarà en vigor el dia 01/04).



Grup Pous ha iniciat una col·laboració Premium amb l’Associació de Càmpings de Girona

Grup Pous és una empresa de més de 70 anys a qui se li associa el sinònim de qualitat i bon servei i està formada per diferents departaments al servei del càmping: 
  1. Lloguers i muntatges Pous: Lloguer de materials per a tot tipus d’esdeveniments i celebracions amb serveis de transport i col·locació del material. Una àmplia gamma de productes de lloguer de cuina, sala, tarimes, carpes, vaixella ..
  2. -Pous Servei de bugaderia: Servei especialitzat en bugaderia industrial i restauració a grans volums utilitzant productes d’alta qualitat i amb criteris mediambientals.
  3. Reposa Sapore: Lloguer i venda de mobiliari d’últimes tendències, il·luminació i decoració, material per càtering i events, chill out .
En definitiva, disposen de tot el que es necessita pels esdeveniments al càmping. Poden fer lloguers de mobiliari per temporada (tipus renting) i també llogar-vos els escenaris, cadires… pels vostres actes i celebracions. Tots els seus productes els podran trobar a www.pous.cat simplement parlem-ne! Carles Tubert (Director de zona Empordà – Garrotxa i gestor de clients acord ACG-POUS2019) ofereix les solucions a mida i se’l pot localitzar a 699 811 052 / ctubert@pous.cat / www.pous.cat



Repsol Butà s’incorpora a com a patrocinador Premium

La filial Repsol Butà de la multinacional Repsol s’afegeix a l’Associació de Càmpings de Girona com a patrocinador premium com a subministrador de gas butà i GLP. L’acord ofereix unes condicions avantatjoses pels càmpings associats gas butà de botelles i de tancs, com també escalfadors de patis gratuïts i manteniment de les instal·lacions de gas dels càmpings. Per conèixer més detalls del conveni i els avantatges podeu contactar directament amb Alberto Exposito (alberto.exposito@repsol.com) o Crisitna Hernandez (chernandezr@repsol.com)Un any més els càmpings gironins ho tindran tot a punt per rebre uns turistes amb ganes de gaudir del gran nombre de serveis i activitats que ofereixen les seves instal.lacions . La qualitat i l’excel.lència marcaran novament la nova temporada als càmpings de la demarcació.



Etigo continua com a patrocinador
L’empresa francesa líder en identificació de persones mitjançant polseres, lanyards, etc. segueix apostant pels càmpings de Girona amb una renovació de conveni per tercer any consecutiu. Etigo veu una gran oportunitat en els càmpings gironins per entrar i consolidar-se al mercat català i estatal. Per més info del conveni i els avantatges amb Etigo, contacta amb  Jessica Lebeuf (jlebeuf@etigo.fr)



10 consells i inspiracions per allotjaments Pet Friendly
 La demanda per unes vacances amb la mascota creix cada vegada i als Càmpings de Girona ja fa 1 any que ens hem preparat. Des de 2018 tenim el segell Pet Friendly per diferenciar els càmpings amb serveis específics per a gossos. Tot i així, animem a tots els nostres càmpings a tenir en compte diferents consells per donar la benvinguda a clients amb gossos.  ¡Descobreix els 10 consells de Dogvivant!

ACG participa al primer Tourism Job Forum 2019 

Miquel Gotanegra, president de l’Associació  i Sr. Joaquim Majó, degà de la Facultat de Turisme celebren l’èxit i la magnitud que ha agafat el networking TourismJob a l’UdG que va començar a Girocamping 2013!

Aquest any han participat més de 500 alumnes, 80 empreses i s’ha celebrat en l’aula Magna de la Facultat de lletres del Campus Barri Vell, un emblemàtic edifici de la Universitat de Girona.



L’esperit social és clau en els càmpings

El càmping Illa Mateua de l’Escala ha fet  una donació de 20.000 euros a la Fundació Salut Empordà, que gestiona el CAP de l’Escala. Els diners es destinaran a millorar l’assistència dels veïns de l’Escala, especialment del col·lectiu de persones grans.
Per més info clicka aqui.



ACG assisteix la 7è Forum TURISTIC

El Forum TurisTIC és el congrés sobre l’aplicació de les TIC en el sector del Turisme organitzat per Eurecat. El dia 26 de març de 2019, empreses del sector turístic, empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades, associacions i gremis especialitzats en aquests sectors, es reuneixen en aquest congrés per generar sinèrgies entre aquests sectors, dinamitzant i creant noves oportunitats de negoci.





L’empresa STAFF Piscines segueix amb l’aposta pels càmpings
 El constructor de zones aquàtiques i piscines integrals, STAFF Piscines, renova per segon any consecutiu el conveni de patrocini amb l’entitat. La demanda creixent per espais aquàtics i piscines tematitzades dins els càmpings confirma l’evolució qualitativa d’un sector que necessita un col·laborador expert en aquesta matèria.  STAFF va ser fundada als anys 70 i sempre ofereix solucions reals a projectes empresarials nacionals i internacionals, millorant constament els processos de producció per oferir una millor relació qualitat/preu, assessorament amb la idoneïtat dels materials i la rentabilitat del espai. Per més informació, contacteu directament amb Montserrat Centelles a export@staff.es



 

Els estudiants universitàris visiten el Càmping Aquarius

Els estudiants de l’assignatura “Allotjaments Extra-Hotelers” del 4rt curs del Grau en Turisme de la Universitat de Girona van concloure l’assignatura optativa amb una visita técnica al Càmping de Sant Pere Pescador. Els estudiants van poder coneixers els detalls del Càmping i fer preguntes especifiques al director del establiment, Sr. Markus Rupp.


ACG serà col·laborador de la Festa Major Strenes
 l’Associació aposta per una col·laboració amb el festival gironí Strenes i així donar visibilitat als Càmpings de Girona en àmbit local dins un marc festiu i per estrenar la temporada d’estiu. Clica aquí per la programació de la festa major a Girona! 





 

També et pot interessar