Novetats de l'Associació

Les novetats dels Càmpings de Girona en 10 notícies

 

CÀMPING DIGITAL
 Nº 100- Juliol 2019





Girocamping PRO

El congrés professional del turisme i càmping a Girona, GirocampingPRO 2019, ja té 19 empreses participants registrades i tancarà les inscripcions per les empreses a finals d’estiu. Empreses participants disposen d’un espai de visibilitat on poden rebre els professionals del sector per una conversa sobre els seus productes. Dins l’espai de l’empresa participant, situat al hall del Palau de Congressos de Girona, és celebrarà múltiples trobades entre tots els assistents al congrés en format de coffee breaks, dinar i actes d’inauguració. D’aquesta manera hi haurà un contacte continu entre empresa participant i professional assistent.

Com afectará el Brexit al sector turística?

Donada l’actual situació del Regne Unit, en ple procés per redefinir la seva relació amb la Unió Europea, s’estan generant una sèrie d’incògnites en el sector turísticque si s’acaben concretant caldrà afrontar. Prevenint l’impacte que pot tenir aquest escenari, des de la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme, a través de la seva oficina de promoció turística a Londres, s’ha activat un seguiment estret i acurat per tal de recopilarinformació periòdica sobre la situació de l’anomenat “Brèxit”. Acotarem més detalls i respostes a les preguntes durant el proper congres Girocamping PRO. 



Grup Dibesa renova el seu conveni premium

L’empresa de distribució alimentària Grup Dibesa, conegut a la província com a Casa Darnés, ha renovat per tercer any consecutiu el seu compromís amb el sector càmping gironí.



 

L’empresa torroellenca fa anys que està al costat dels càmpings gironins i ha acollit diferents vegades a reunions de juntes directives i assemblees generals de l’Associació de Càmpings de Girona en les seves instal·lacions a Torroella de Montgrí on tenen una sala de conferències d’última generació amb barra i cuina per fer presentacions de productes.
La ACG impulsa la 1ª campanya #campingsolidari
Aquest any l’Associació de Càmping de Girona impulsa  al projecte #campingsolidari en el qual una de les activitats principals serà la de les Polseres Candela. 16 càmpings de l’Associació han decidit participar en aquesta campanya. Però què és i com neix el projecte solidari de Polseres Candela?
L’associació Polseres Candela, neix el 2013 amb la història de Candela, una nena que, ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu i per omplir les hores, va començar a fer unes polseres amb fils de colors. Un temps després unes amigues de Candela van tenir la idea de muntar una parada en el seu poble per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil i d’allí altres famílies es van sumar al projecte. Aquest estiu podràs, a 16 càmpings, fer tu mateix unes polseres Candela que contribuiran a la investigació del càncer infantil. Cada participant organitza tallers de polseres al càmping i els diners recaptats de la venda de les polseres anirà directament a l’Associació de Polseres Candela de l’Hospital Sant Joan de Déu.
 

Totes les ponències turístiques confirmades per Girocamping PRO ’19

Aquest any creiem que hem de tractar temes importants com els efectes del canvi climàtic al sector turístic de la mà del sr. Salvador Samitier, responsable de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic o les tendències turístiques d’un competidor emergent com Croàcia de la mà de la dra. Josipa Cvelic , professora de la Facultat de Turisme de l’Universitat de Rijeka (Croàcia) i responsable de qualitat del grup turístic Valamar.  Programa complet aquí



Els càmpings gironins van de visita a la comunitat valenciana

Com cada any, els càmpings de girona realitzen un viatge de prospecció a càmpings de primera categoria d’una destinació similar. La destinació escollida aquest any és la comunitat valenciana on els càmpings gironins visitaran les instal·lacions del fabricant de mobile-homes Residènces Trigano a Peñiscola i seguiran fins a la província d’Alacant per visitar els càmpings Marjal i el càmping Internacional la Marina.



Projecte solidari Polseres Candela

Aquest any l’Associació de Càmping de Girona participa activament al projecte #campingsolidari en el qual una de les activitats principals serà la de les Polseres Candela. 16 càmpings de l’Associació han decidit participar en aquesta campanya. Però què és i com neix el projecte solidari de Polseres Candela? L’associació Polseres Candela, neix el 2013 amb la història de Candela, una nena que, ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu i per omplir les hores, va començar a fer unes polseres amb fils de colors. Un temps després unes amigues de Candela van tenir la idea de muntar una parada en el seu poble per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil i d’allí altres famílies es van sumar al projecte. Aquest estiu podràs, a 16 càmpings, fer tu mateix unes polseres Candela que contribuiran a la investigació del càncer infantil. Cada participant organitza tallers de polseres al càmping i els diners recaptats de la venda de les polseres anirà directament a l’Associació de Polseres Candela de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La coneguda blogger familiar irlandesa Debbie Woodward, torna a la Costa Brava

Per segona vegada torna la blogger irlandesa als càmpings de Girona per crear contingut sobre el destí com a destí familiar des d’un punt de vista campista en el seu blog Saucepan Kids.

Aquesta vegada viatge amb el seu marit i els seus 3 fills per poder fer tota classe d’activitats familiars i evidentment han pernoctat en un allotjament d’un càmping gironí



Temes rellevants del càmping a Girocamping PRO ’19

Ens centrarem concretament en el sector càmping català on tractarem el tema estrella actual, l’analisi de l’aprovació inicial del PDUAC amb els assessors jurídics de la Federació Catalana de Càmping, Xavier Soy de Pareja & Associats i Carlos Alonso de Manubens Advocats. També és farà la presentació del Llibre Blanc del Càmping Català a càrrec de Eurecat i Grup de Recerca LaSalle de l’Univeristat Ramon Llull. Programa complet aquí



Nit dels Càmpings Gironins

Com és tradició, al final del congrés Girocamping PRO 2019 es celebrés la gala dels càmpings de Girona en el prestigiós Mas Marroch el pròxim 25 de Setembre 2019. L’esdeveniment anual, a mà dels Germans Roca, corona una trobada professional del sector càmping català amb convidats internacionals, autoritats, patrocinadors i vells coneguts del sector. Cada any es lliura el premi Jaume Genover i Roig a un empresari del càmping per la seva trajectòria en el sector.
Si no et vols perdre aquesta cita, contacti’ns a info@girocamping.com i
descobreix els detalls aquí



Darreres comissions del PDUAC

Aquest mes s’han celebrat una comissió tècnica interna i una comissió executiva interna respecte a el Pla Director Urbanístic per a Activitats de Càmpings on el sector ha manifestat reiteradament el seu malestar i disconformitat amb la direcció en què s’està treballant. El sector està sobretot preocupat per la poca claredat sobre l’afectació dels càmpings preexistents en aquest nou PDUAC. Els interlocutors segueixen confirmant que el PDUAC només afectaran a càmpings de nova implantació, però el sector no ho veu del tot creïble. Al Setembre 2019 se haurà la publicació de l’aprovació inicial del PDUAC on és veuran tots els detalls que fins ara es desconeixen.



Els càmpings gironins han estat els protagonistes d’un reportatge de España Directo.

Els periodistes d’España Directe han vingut a visitar els nostres càmpings i sobretot han parlat de la tendència dels nostres càmpings a ser sostenible. Una de les prioritats dels nostres càmpings és l’estalvi de l’energia i d’utilitzar plaques fotovoltaiques. Un cop més s’ha ensenyat el nostre interès i el nostre compromís respecte al medi ambient. (vídeo complet aquí)

 

Aquest mes celebrem el nombre 100 del Càmping Digital

Celebrem el nombre 100 del nostre butlletí digital Càmping Digital, amb més de 1000 notícies interessants del sector turístic i càmping català al llarg de gairebé 10 anys d’història.
Agrair als nostres lectors pel seu interès i confiança al llarg d’aquesta trajectòria i ens comprometem a seguir donant notícies i informació del vostre interès mes rere mes durant molts més anys. Gràcies als lectors i sobretot als nostres patrocinadors per fer-ho possible.



Copyright © 2019  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció   Coneix la nostra politica de privacitat

També et pot interessar