Novetats de l'Associació

[CAT] Golf Friendly: càmping de Girona perfecte per practicar golf

Totes aquelles persones a qui els encanta estar en contacte amb la natura i a més són amants de l’esport i no volen renunciar a aquesta combinació, no poden perdre’s un càmping de Girona on es pugui practicar aquest esport i gaudir-ne en un dels millors indrets de la Costa Brava.

captura-de-pantalla-completa-05012017-122507

A l’Associació de Càmpings de Girona oferim, amb el segell de recomanació Golf Friendly, un càmping ideal que encaixa a la perfecció amb les vostres expectatives. Aquesta etiqueta certifica que el càmping és a prop del camp de golf, que té tarifes especials i que, a més a més, ofereix un servei de transport.

campings-golf-playas-costa-brava-girona-campo-field-03

 En la categoria esmentada trobem un càmping que compleix tot el que esteu buscant. El càmping El Delfín Verde és perfecte per passar una estada envoltats de la vostra família i dels qui us estimeu i, alhora, practicar el vostre esport preferit, el golf. Està molt a prop dels camps de golf Par3 Pitch & Put Gualta i Golf Empordà.

És a Torroella de Montgrí, un poble d’aproximadament 12.000 habitants de la comarca del Baix Empordà, a la Costa Brava.

campings-golf-playas-costa-brava-girona-campo-field-02

Així, amb aquest itinerari Golf Friendly teniu un motiu més per venir a la Costa Brava a gaudir d’una estada enmig de la natura i a practicar el golf envoltats dels que més estimeu.

 

També et pot interessar