Novetats de l'Associació

El càmping Begur, primer d’Europa en obtenir la certificació de sostenibilitat turística Biosphere

El càmping Begur, situat a la carretera de Begur a Palafrugell, ha estat el primer establiment d’aquest tipus a tot Europa en obtenir la certificació Biosphere Responsable Tourisme de la UNESCO. Aquest reconeixement evidencia el compromís del càmping gironí amb la sostenibilitat, acreditant que treballa de forma contínua per reduir els seus impactes negatius alhora que maximitza els impactes positius derivats de la seva activitat.

Per obtenir la certificació, el càmping ha hagut de evidenciar el seu compromís amb la conservació i la millora del patrimoni cultural, el desenvolupament econòmic i social de la destinació, la conservació ambiental i la satisfacció dels clients, i elaborar un Pla d’acció que haurà de ser revisat periòdicament.

A l’establiment hi ha 3.458 arbres, majoritàriament pins, sureres, alzines, xiprers i llorers, una preservació que forma part de la defensa del medi ambient.

La certificació, atorgada per l’Institut de Turisme Sostenible, té una durada de tres anys, tot i que està subjecta a revisions anuals

També et pot interessar