Novetats de l'Associació

Èxit del I torneig de futbol7 Càmpings de Girona a Vilatenim

El primer torneig de futbol7  “Càmpings de Girona” , que es va dur a terme el 27 de juliol  a Vilatenim, ha estat un èxit. La iniciativa, organitzada per l’Associació de Càmpings de Girona en col·laboració amb la Unió Esportiva Figueres, va reunir un centenar de participants d’entre 12 i 19 anys. Tots eren turistes que aquest estiu estan passant les seves vacances allotjats en alguns dels  càmpings associats a l’Associació de Càmpings de Girona, molts d’ells de nacionalitat estrangera i també catalans i espanyols.

Amb aquest torneig de futbol7 l’Associació de càmpings de Girona ha volgut acostar el territori als turistes que s’allotgen a les seves instal·lacions i fer-los partícips dels esdeveniments que es duen a terme a la demarcació. La iniciativa s’emmarca en els actes de celebració del centenari del club de futbol de la capital de l’Alt Empordà.

Hi han participaran cinc càmpings gironins: Valldaro, de Platja d’Aro ; Internacional de Calonge i  Eurocamping, també de Calonge; Rifort, de l’Estartit; i Rodas, de Roses . Hi ha hagut tres categories: Infantil ( de 12 a 14 anys), adolescent  (de 15 a 18 anys) i adults (  19 anys).

En finalitzar el torneig el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, i el president de la UE Figueres, Narcís Bardalet, van fer entrega de la copa “Càmpings de Girona” a l’equip guanyador que va ser el d’adults del càmping Valldaro i també a l’equip infantil del càmping Internacional de Calonge per la seva esportivitat.

És la primera vegada que l’Associació de Càmpings de Girona du a terme una iniciativa d’aquestes característiques amb la qual l’entitat també vol visualitzar la seva aposta per l’esport gironí i els esdeveniments esportius de les comarques gironines.

“Volem obrir de bat a bat les portes de l’estadi de Vilatenim a tothom. No només a la gent de Figueres i de la comarca, sinó també als milers de persones que donen vida als càmpings, i que procedeixen de moltes nacionalitats. El torneig és una prova pilot, però ens agradaria que tingués una continuïtat en futures edicions i, d’aquesta manera, donar a conèixer el nostre club” assegura Narcís Bardalet, president de la Unió.

“Per a nosaltres és molt important que els turistes que passen les seves vacances a casa nostra coneguin el nostre territori , els esdeveniments que s’hi duen a terme i que s’hi puguin implicar. En aquests moments tenim un club que està celebrant el seu centenari i aquest torneig de futbol7 ens ha permès  acostar  i donar a conèixer als turistes aquesta celebració” destaca el president de l’Associació Miquel Gotanegra.

També et pot interessar