Novetats de l'Associació

Josep Maria Pla, rep el guardó Jaume Genover pel gran impuls al sector

Josep Maria Pla i Calsina ha estat reconegut amb el guardó Jaume Genover 2019 que concedeix l’Associació de Càmpings de Girona  pel gran impuls que ha donat al sector. El reconeixement es va lliurar  en el marc de la Nit dels Càmpings Gironins, que es va dur a terme el 25 de setembre al Mas Marroch de Vilablareix i va comptar amb la presència del president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, i del Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joaquim Ferrer. L’acte va ser conduït pel presentador i actor Toby Harper.

President de l’Associació de Càmpings de les comarques de Girona del 2009 al 2013 i propietari del càmping Les Medes de l’Estartit, és una de les persones que més ha contribuït amb el seu gran esforç al posicionament del sector.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, va agrair la gran tasca que han fet empresaris com Josep Maria Pla, al que va succeir l’any 2013 al front de l’Associació de Càmpings i amb el qual continua colze a colze treballant per al sector, ara amb Josep Maria Pla com a vicepresident. Durant el seu mandat com a president, Josep Maria Pla va ser vicepresident de la Federació Espanyola d’Empresaris del Càmping.

Nascut a Cassa de la Selva  l’any 1962, Josep Maria Pla és tècnic en Empreses i Activitats Turístiques i gerent de Les Medes des de 1985. El Càmping Les Medes és “Best Camping” ANWB (Automobil Club Holanda) de 2013 a 2019 i “Superplatz” ADAC (Automobil Club Alemania) de 2013 a 2019. El càmping també va rebre l’any 1999 el Diploma Turístic de la Generalitat de Catalunya i el Premi Europapreis 2010 del DCC (Deutsch Camping Club)  i té les Certificacions ISO 9001 (Gestió de la Qualitat), ISO 14001 (Gestió Mediambiental), el Distintiu de Qualitat ambiental de la Generalitat de Catalunya i està acreditat amb la Carta Europea pel Turisme Sostenible. El càmping Les Medes va ser el primer càmping europeu en aconseguir el segell de qualitat mediambiental EMAS, l’any 1999. També és el càmping més petit d’Espanya amb la màxima qualificació (5 estrelles) alemanya i holandesa, Best Càmping i Top Càmping, respectivament.

Josep Maria Pla també ha estat president de l’Estació Nàutica L’Estartit Illes Medes del 2009 al 2016 i actualment és vicepresident de l’Associació de Càmpings de Girona i vicepresident de l’Estació Nàutica l’Estartit Illes Medes, a més de membre de la Junta Directiva de la Comunitat d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter.

També et pot interessar