Novetats de l'Associació

L’Associació de Càmpings de Girona col.labora amb el Festival Strenes

L’Associació de Càmpings de Girona col.labora en la Festa Major del Festival Strenes d’aquest any que se celebrarà el 26 i 27 d’abril a la plaça Catalunya de Girona. L’entitat instal.larà durant aquests dos dies un estand per fer promoció de la seva activitat i dels establiments associats. També hi haurà desfilades de mascotes entre concert i concert , sortejos d’estades en càmpings i activitats destinades a tota la família.  L’Associació manifesta la seva satisfacció de poder col.laborar amb un Festival de referència com és l’Strenes.

La  Festa Major de l’Strenes comptarà el divendres 26 d’abril amb les actuacions, amb entrada, lliure de Buhos, Delafé, Lildami i Joina; mentre que l’endemà, 27 d’abril, serà el torn per Iseo & Dodosound with The Mousehunters, Joan Garriga (ex de La Troba Kunfú o Dusminguets), lesw Balkan Paradise Orchestra i Aliena. També hi haurà l’habitual zona de Food trucks.

Tot i que la música és el fil conductor de la Festa Major, aquest 2019 també s’han programat activitats en paral·lel com la fira d’entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) a Girona – prevista pel dissabte a la tarda- on participaran una quarantena d’entitats que donaran a conèixer la feina que realitzen. Una fira que es realitzarà per tercer any en el marc del festival Strenes i que també inclou novament la venda del got solidari. Una part dels diners recollits aniran destinats a dotar d’un premi una entitat social que es lliurarà a la tardor durant la Nit del Voluntariat.

 

També et pot interessar