Novetats de l'Associació

L’importància de la promoció digital en el sector del càmping

Des dels seus inicis, l’Associació de Càmpings de Girona ha anat creixent any darrera any.
Des de fa un temps, hem començat a seguir una nova política interna, apostant principalment per la promoció digital. Aquest fet ha portat a l’Associació, que ja comptava amb ser la primera en nombre de places turístiques a Espanya (aprox. 25%), a duplicar el nombre de visites a la nostra web.
Després d’un canvi i unes millores molt importants a la pàgina web, a l’Associació tanquem un 2018 de creixement per seguir potenciant, en el 2019, la promoció digital amb un estratègic pla d’accions i màrqueting orientat a la promoció online, tot augmentant la inversió en publicitat en línia i incorporant un tècnic per gestionar el contingut digital de l’empresa.
Un dels objectius d’aquest any serà potenciar la nostra presència online, creant més contingut a través d’un nou bloc “comercial”, fent sortejos a les fires a les que assistirem i dinamitzant les nostres xarxes socials, amb la finalitat per promocionar els càmpings, augmentar la nostra comunitat online i augmentar la nostra base de dades per enviar e-mails informatius als clients de càmping.
El món del turisme, i en particular el del càmping, ha canviat molt en els darrers anys. Cada vegada pren més importància l’experiència vers el producte degut a un turista més exigent. Aquest ja no vol ser simplement un turista observador, si no que demana formar part d’alguna cosa més autèntica implícita en el territori, passar temps de qualitat i poder compartir aquesta experiència.
L’estudi turístic The Duch go camping 2018 realitzat per l’ANWB sobre la tendència del mercat europeu, basat en el mercat holandès, ens informa que el campista prioritza l’oferta d’experiències a la tipologia d’allotjament a l’hora de decidir-se per les seves vacances. És per aquesta raó que els càmpings s’han especialitzat cada vegada més (familiar, turisme actiu, natura etc.). La tendència del màrqueting turístic del 2019 es basarà en la creació d’un contingut més personalitzat i útil per al client, que serà la clau de diferenciació amb la competència.
És molt important donar a conèixer, a través de la promoció digital, que els nous càmpings són veritables ciutats de vacances en què el campista pot, segons la seva preferència, trobar moltes experiències diferents.

També et pot interessar