Novetats de l'Associació

Nou conveni amb Energy Tools inclou estudi energètic gratuït per reduir consums i despeses.

L’Associació de Càmpings de Girona acaba de signar un nou conveni amb la consultoria energètica Energy Tools. Energy Tools és una consultora energètica especialitzada en la compra i venda d’energia, així com en la seva gestió. Aposten per la creació de solucions a través de l’enginyeria industrial i d’un departament propi d’IT Solutions. Posen a la vostra disposició una plataforma de gestió energètica de creació pròpia, que permet controlar els consums de la vostra empresa i traduir-los amb precisió a euros, per aconseguir la major eficiència econòmica i energètica de les instal·lacions. Tot això garantint sempre la seguretat i l’exclusivitat dels processos, així com la professionalitat del seu equip.

 

El món de l’energia és complex i està en constant evolució. Les tecnologies emergents i el coneixement intern de la demanda i dels mercats energètics són fonamentals per millorar la competitivitat de les empreses: precisament, aquests són els punts forts de la seva. Per això, ofereixen als seus clients un enfocament personalitzat. A banda, també coordinen, dirigeixen, supervisen i executen els projectes relacionats amb el món energètic, per tal d’oferir un servei complet. Per a tot el relacionat amb l’energia, penseu en Energy Tools!

 

Com a membres de l’Associació de Càmpings de Girona, posen al vostre abast els seus serveis per gestionar i crear solucions a mida, que s’adaptin a les vostres necessitats. Per poder demostrar la seva professionalitat ofereixen de manera gratuïta a tots els càmpings associats un estudi inicial, tipus radiografia de l’empresa, per poder detectar on podeu reduir consums i despeses.

 

Per més informació, trobareu 2 presentacions en format .pdf adjuntat i  també aquí un link amb el vídeo explicatiu d’EBO, per tal que hi puguin accedir. T’agrairia, doncs, que quan feu l’enviament hi adjunteu també aquest link, a banda dels links a les dues webs: Energy Tools i EBO.

 

Contacte:

Joan Castro (Energy Tools) jcastro@energy-tools.net / 663 23 57 98

Oficina: +34 972 271 969

Plaça Vayreda, 5 / 17800, Olot

També et pot interessar