Tornar enrere

28 de desembre de 2018

Els càmpings gironins premiats a Lisboa entre els millors d’Europa pel seu elevat nivell d’excel·lència

Els càmpings Sènia Cala Gogó, de Calonge, Internacional de Calonge, Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador, el càmping Les Medes, Las Dunas i La Ballena Alegre han estat guardonats entre els millors d’Europa pel seu elevat nivell d’ excel·lència per la Federació Internacional de càmping, caravana i autocaravana (FICC). El reconeixement l’han rebut aquests quatre establiments gironins durant el  Primer Congrés  Mundial de Càmping de la FICC celebrat recentment a Lisboa.  Els guardons, que s’atorguen cada cinc anys,  els han rebut un centenar de càmpings  a tot Europa d’un total de 12 destinacions .

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, destaca la gran importància d’aquests guardons que reconeixen l’esforç que an rera any fan els empresaris del sector  amb importants inversions per mantenir la qualitat i l’excel.lència dels establiments, i també per oferir experiències innovadores i especialitzar-se en activitats que els difeenciin.

La FICC, amb seu a Brussel·les, és l’única organització mundial dedicada a l’acampada, la caravana i l’autocaravana que representa els interessos dels campistes. Es va crear al  1933 i actualment aglutina 67 clubs i federacions de 38 països diferents de tot el món.

 

Altres notícies relacionades
30 d'abril de 2020

Els càmpings gironins celebren el pla de desescalada del confinament del Govern espanyol, però lamenten la gran incertesa que provoca

 Els càmpings gironins valoren positivament que el Govern espanyol hagi fet  públic el pla de desescalada del confinament  però lamenten la gran incertesa que provoca i mantenen que falten moltes respostes. Des del sector s’està analitzant el document i s’adverteix que  cal concretar molts detalls. D’entrada, l’Associació de Seguir llegint

Arxiu

Segueix-nos!