Novetats de l'Associació

Assegurances Llort Tarradas aclareix la situació de les cobertures de la pòlissa de Responsabilitat Civil en el marc de la Covid-19

La situació excepcional que estem passant aquests dies ens ha posat en un marc on tot és nou i difícilment previsible, això ens ha portat a parlar moltes vegades de l’abast de les nostres pòlisses i de les cobertures que aquestes donen en enfront de situacions derivades de la COVID 19.

Des dASSEGURANCES LLORT TARRADAS volem aclarir als nostres assegurats l’abast de les cobertures de la nostra pòlissa de Responsabilitat Civil en el supòsit que un client o un treballador ens presenti una reclamació per haver-se infectat dintre de les nostres instal·lacions, fet difícil que succeeixi i encara més difícil de demostrar.

Davant d’aquesta situació ha de quedar clar que les pòlisses emeses de LLORT-TARRADAS dintre del nostre protocol de càmpings amb CATALANA OCCIDENT, donaran cobertura de Defensa Jurídica fins a la celebració de Judici, Sentencia i recursos que es puguin presentar. Estem en una situació desconeguda i per tant no podem fer res més que esperar que dictaminarà la Justícia i quines seran les nostres responsabilitats.

Per tant el missatge que volem transmetre als nostres assegurats és de tranquil·litat donat que teniu el suport i la cobertura de defensa jurídica i responsabilitat civil i que, una vegada més estem al vostre costat.

També volem aclarir que no existeix cap cobertura, fins al que sabem nosaltres, en el sector assegurador que doni cobertura a les possibles pèrdues derivades de la Covid 19 o altres tipus de pandèmies.

Tot just ara, a nivell Europeu s’està estudiant la viabilitat de constituir un pool de companyies asseguradores i poder oferir, en un futur, una  cobertura davant de noves situacions com la que estem patint actualment, us mantindrem informats de qualsevol novetat.

En tots els condicionats està exclòs cobertures derivades de pandèmies, entre altres coses situacions com guerres, etc… evidentment també està exclòs a la nostra pòlissa de cancel·lació de reserves, tot i això el que si estem fent, és tornar la prima pagada per als vostres clients que han contractat l’assegurança si en les dates contractades al càmping no li ha estat possible obrir i el client no ha pogut canviar les dates d’estada.

Us desitgem una bona campanya d’estiu dintre del marc de la “nova normalitat” i restem a la vostra disposició.

ASSEGURANCES LLORT TARRADAS

També et pot interessar