Novetats de l'Associació

Descobreix les novetats dels càmpings de Girona

 

CÀMPING DIGITAL
 Nº 101 – Agost 2019

 

 

 



 

S’han esgotat els espais per a empreses participants a GirocampingPRO 

Com cada edició, hi haurà una presència d’empreses enfocades al sector turístic i càmping per donar a conèixer els seus productes. Durant els coffee breaks, dinar i acte de cloenda hi haurà la possibilitat de conèixer-los en el hall principal del congrés per poder intercanviar opinions, targetes de contacte i concertar visites comercials. Coneix totes les empreses confirmades a la nostra web campingsingirona.com/girocampingpro

 

 



Girocamping PRO presenta el programa definitiu
Anunciem el programa definitiu per les ponències del congrés, on centrem com cada any les ponències del matí a un públic professional del sector turístic en general i per la tarda especifiquem les ponències a temes més concrets


 

del sector càmping català. Destaquem els temes turístics més preocupant com els efectes del canvi climàtic sobre un turisme de sol i platja i els efectes d’un Brexit immediat. Acabem el matí amb una ponència internacional de primer nivell per conèixer millor les tendències d’un destí competidor important com Croàcia. Els temes preocupants del sector càmping són evitament l’aprovació inicial del Pla Director Urbanístic per Activitats de Càmpings i la presentació del llibre blanc del càmping. Per poder assistir a les ponències només cal registrar-se gratuïtament aquí (campingsingirona.com/girocampingpro ) i portar l’acreditació impresa.
L’ACG fa una primera valoració de la temporada  

Durant la tradicional junta d’agost els membres de l’ACG fan una primera valoració de la temporada alta. El president Miquel  Gotanegra comenta que “aquest juliol ha sigut el més dolent dels últims anys” i això “és preocupant”. “És preocupant perquè ens ha agafat amb una ocupació molt baixa i una estructura molt alta”, explica Gotanegra. És per això que ara toca fer “una valoració per repensar i veure com són capaços de seduir la gent perquè vingui a fer les vacances al juliol als nostres càmpings”. “Hem d’analitzar i estudiar amb profunditat cap on està derivant el sector i els hàbits dels campistes”, diu. L’agost, en canvi, és similar al de l’any passat. “És molt calcat”, comenta el president.
 

Els càmpings de Girona van de visita a la Comunitat Valenciana

Com cada any, els empresaris dels càmpings de Girona fan un viatge de prospecció per celebrar el final de la temporada turística i agafar idees per les noves inversions de la temporada següent. Després de visitar múltiples destins estrangeres com Croàcia, Itàlia, Holanda i França, aquest any s’ha decidit de visitar els càmpings valencians.

El viatge és realitzarà del 18 al 19 de Setembre i és farà una visita a la fàbrica del patrocinador oficial, Residence Trigano a Peníscola.



 

Els càmpings de Girona a les televisions públiques!
Aquest estiu els mitjans de comunicació han donat molt de protagonisme als càmpings gironins. Al llarg d’aquests mesos d’estiu han sortit múltiples noticies sobre el nostre sector en les televisions com TVE, TV3 i TV Girona Per veure les noticies a la televisió podeu clicar els següents links:

 

 



 

Els campistes gironins s’han mullat per l’esclerosi múltiple 

En el marc de la campanya “càmping solidari” 13 càmpings gironins s’ha sumat un estiu més a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, una iniciativa organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple per sensibilitzar la societat sobre una malaltia que actualment afecta més d’11.000 persones a Catalunya.

 

 

Els campistes a Girona donen sang
11 càmpings han posat a disposició un espai pel Banc de Sang i Teixits per poder efectuar donacions de sang en el càmping. Les donacions també s’han obert a totes les poblacions, també qui no s’allotjava en el càmping.  La iniciativa té com a objectiu poder conscienciar els campistes i locals sobre la baixada de donacions a l’estiu.


 

Es creen centenars de metres de polseres als càmpings de Girona

Amb l’Associació Polseres “Candela” s’ha treballat per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. 17 càmpings han organitzat tallers de creació de polseres fetes amb fils de colors pels més petits. Aquesta activitat esta coordinada per l’empresa de serveis turístics GAP. ACG i GAP lliurarà tot els diners recaptat per aquesta iniciativa a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per la investigació del càncer infantil.

 

 



 

Caravan Inn pateix un desastre en plena temporada alta
El col·laborador de ACG, l’empresa de caravanning Caravan Inn, va patir un incendi a la matinada del dilluns 12 d’Agost a causa d’un llampec durant el fort temporal de fa 2 setmanes. Per sort i per desgràcia, a tenir lloc a la matinada ningú va perdre mal però el foc va tenir temps per expandir-se sobre el terreny fins a cremar unes desenes de caravanes. Altres col·laboradors i associats de ACG han ofert tota l’ajuda necessària per allotjar els campistes afectats o reubicar caravanes i poder alleugerir el desastre que estan vivint els companys de Ventalló. Llegeix aquí la notícia.

 

 



 

Càmping Rifort a la contraportada del Periodico
Aquesta setmana les associades Pilar i Carme Ferrer han estat protagonistes a la contraportada del diari El Periodico on expliquen l’origen del seu càmping, Càmping Rifort. És un article molt interessant on la Pilar explica anècdotes i experiències del inici del càmping fins a dia d’avui. Per llegir l’article complet, clicka aquí

 

 



 

Es celebra el 40è campionat de petanca al càmping Valldaro 
El passat 11 d’agost va tenir lloc la celebració del 40è Campionat de Petanca (1979-2019), que venen organitzant els mateixos campistes del Càmping Valldaro. En aquesta edició,  es van lliurar, a part dels trofeus per als guanyadors, unes camisetes commemoratives, dedicades a qui va ser el fundador d’aquest campionat i responsable de la seva organització, el Sr. Josep Valls (e.p.d.) S’ha preparat també una exposició de fotografies aportades pels mateixos campistes, exposada al Bar de la Piscina 1  i pel dia 21/08 es va organitzar un sopar de gala on va assistir l’Alcalde de Castell-Platja d’Aro, Sr. Maurici Jiménez i uns 80 campistes fidelitzats en el món del càmping i de la petanca en particular.

 

 

 

El síndic estudia si els ofegaments mortals a la costa són fruit d’un dèficit de vigilancia

El síndic de greuges ha obert una actuació d’ofici per analitzar si l’increment de morts per ofegament a les platges catalanes respecte a l’any passat és a causa d’un dèficit de vigilància.

Enguany, més de la meitat dels ofegaments mortals s’han produït a la Costa Brava, amb un total de 13. Llegir l’article aquí



 

 

 

 

També et pot interessar