Novetats de l'Associació

Càmping Digital Gener 2018



Butlletí mensual de l’Associació de Càmpings de Girona

Visualitza aquest butlletí en el navegador

CÀMPING DIGITAL
 Nº 82 – Gener 2018



Girocamping s’integra al festival ciclista Sea Otter Europe 

Girocamping, el saló de referència del sector del càmping i Parcs de Vacances, s’integrarà en aquesta edició 2018 a Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show,  el gran festival ciclista  internacional, amb l’objectiu de donar a conèixer una oferta que destaca per la seva sostenibilitat i del tot vinculada amb el turisme ciclista i familiar. Els responsables de l’Associació de Càmpings de Girona  i l’organització de Sea Otter Europe, que se celebrarà del 8 al 10 de juny a la zona del pavelló municipal de Fontajau de Girona, ja s’han reunit per començar a concretar els detalls i establir les màximes sinèrgies.

Més informació



El càmping Begur, primer d’Europa en obtenir la certificació Biosphere Responsible Tourism.

El càmping Begur, situat a la carretera de Begur a Palafrugell, ha estat el primer establiment d’aquest tipus a tot Europa en obtenir la certificació Biosphere Responsible Tourism de la UNESCO.

Aquest reconeixement evidencia el compromís del càmping gironí amb la sostenibilitat, acreditant que treballa de forma contínua per reduir els seus impactes negatius alhora que maximitza els impactes positius derivats de la seva activitat.
Més informació


Els càmpings gironins reben sis nous reconeixements a Alemanya

Els càmpings gironins continuen sumant reconeixements internacionals aquest 2018. Als set guardons, TopCamping, rebuts per part dels turistes holandesos en el marc de la Fira Vakantiebeurs d’Utrecht ( Holanda), una de les principals del sector, s’han de sumar els sis Superplatz concedits al CMT de Stuttgart (Alemanya) que s’ha celebrat del 13 al 21 de gener. En aquesta ocasió els premis els ha atorgat l’ Associació d’automobilistes ADAC ( la que té més socis d’Alemanya, amb més de 19 milions).
Més informació



Reunió, a Fitur, de la Confederació de Càmpings de la Mediterrània 

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, va participar el passat 18 de gener a Madrid, en el marc de Fitur, a la primera reunió de treball de la Confederació de Càmpings de la Mediterrània. L’Associació de Càmpings de Girona forma part de la Confederació juntament amb les associacions d’Alacant, Castelló, València, i de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. La nova entitat ,que es va crear el passat mes de març, representa més de la meitat de l’oferta de places de càmping d’Espanya i el territori que abasta engloba la totalitat dels càmpings distingits a nivell internacional.

Més informació



L’Àmfora, de Sant Pere Pescador, escollit millor càmping de platja d’Europa
L’Àmfora, de Sant Pere Pescador, ha estat premiat com a millor càmping de platja per part de la prestigiosa guia britànica Alan Rogers que recull més de 2.500 càmpings europeus.  El guardó s’ha lliurat en el marc de la fira Vakantiebeurs d’Utrecht (Holanda) celebrada aquest mes de gener on els càmpings gironins han rebut importants reconeixements internacionals. Més de 30.000 places de càmping de la demarcació ( una quarta part de la totalitat de places dels establiments que aplega l’Associació de Càmpings de Girona) han rebut la màxima distinció que concedeixen les guies europees del sector, el TopCamping, i que atorguen una categoria de cinc estrelles.  Més informació
En record de Josep Maria Mension, un apassionat del món del càmping

L’Associació de Càmpings de Girona vol tenir un record especial per a Josep Maria Mension, propietari del càmping Port de la Selva i una persona molt vinculada a la nostra entitat, que ens ha deixat aquest passat mes de desembre.
Emprenedor i apassionat del món del càmping, Josep Maria Mension es va fer càrrec juntament amb la seva dona, l’any 1977, de l’establiment situat en uns terrenys de la família que abans havien estat hort i on ell havia treballat la terra tantes vegades. El càmping era la seva vida, deia. Una passió que ha sabut transmetre als seus. De fet hi va estar al capdavant fins els seus últims dies.


Il·luminació sostenible als carrers dels càmpings

Per il·luminar correctament els carrers dels càmpings cal instal·lar lluminàries que emetin una llum eficient i agradable pels usuaris i que alhora sigui respectuosa amb el medi ambient. Les noves lluminàries vials V-LED d’Ignialight són perfectes per aconseguir-ho. Han estat creades especialment per preservar l’entorn natural i la fauna que habita al voltant de les parcel·les, carrers i camins il·luminats dels càmpings.
La seva temperatura de color 2200ºK (Ámbar White) està acceptada per zones amb restricció mediambiental properes a espais protegits, on generalment es troben ubicats els càmpings. Es tracta d’una llum que no afecta a la fauna nocturna i redueix la contaminació lumínica.

Els tres models de lluminàries V-LED d’Ignialight ofereixen diferents potencies i dimensions, segons l’extensió i disposició dels carrers de cada càmping. Les seves característiques tècniques estan disponibles a la web d’Ignialight.
Disposar d’il·luminació vial amb tecnologia LED aporta valor i incrementa les mesures en pro de l’ecologia que els càmpings porten a terme. Escollir-les implica sostenibilitat i baix consum energètic. La natura i els campistes ho agrairan. Més informació


Copyright © 2017  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció

També et pot interessar