Novetats de l'Associació

Càmping Digital de Gener 2019

Butlletí mensual de l’Associació de Càmpings de Girona

Visualitza aquest butlletí en el navegador

CÀMPING DIGITAL
 Nº 94 – Gener 2019



23 càmpings gironins reben la màxima qualificació de l’ANWB
A més, 23 càmpings de la demarcació han rebut la màxima qualificació que concedeix l’ANWB i que atorguen una categoria de cinc estrelles i un altra de quatre estrelles i mitja; la xifra representa el 50 % dels reconeixements atorgats enguany a l’Estat espanyol per part de l’associació holandesa. Es tracta del TopCamping ( categoria de 5 estrelles) que reconeix la qualitat dels establiments i que aquest any han rebut sis  càmpings gironins: Les Medes, de l’Estartit; La Ballena Alegre , Las Dunas, l’Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador; i Sandaya Cypsela Resort, de Pals. A l’Estat espanyol han rebut aquest reconeixement  un total de 19 establiments i 161 a tot Europa dels 9.647 que s’havien inspeccionat. El TopCamping es basa en l’opinió dels inspectors i dels clients dels països d’origen i el reconeixement queda reflectit en la guia de viatges que edita la ANWB que és un referent important per als campistes  holandesos. I 17 establiments gironins més han estat distingits amb 4’5 estrelles per part de l’ANWB.



Sis càmpings gironins distingits també amb 5 estrelles a Stuttgart
Sis càmpings gironins han rebut un any més en el marc del CMT de Stuttgart ( Alemanya) importants reconeixements atorgats, en aquest cas, pel club  d’automobilistes ADAC ( el que té més socis d’Alemanya amb més de 20 milions de famílies associades)


Els càmpings gironins distingits a Stuttgart amb el Superplatz 2019 són: Les Medes, de l’Estartit; l’Àmfora,  Aquarius , La Ballena Alegre i Las Dunas, de Sant Pere Pescador; i el Delfín Verde, de Torroella de Montgrí.  El CMT,  que se celebra aquests dies és una altra de les fires importants d’Europa especialitzada en el sector. Els Superplatz són  un dels reconeixements més importants d’Europa i es concedeixen als càmpings que compten amb les millors instal·lacions, oferta complementària i serveis.   A tot l’Estat espanyol han rebut aquests guardons 16 càmpings i 115 a Europa d’un total de 9.000  que s’havien inspeccionat. Aquests nous reconeixements  també queden reflectits en les guies de viatges que edita l’ADAC que són un referent important per als campistes  alemanys.


L’ACG i l’INS Illa de Rodes de Roses donen a conèixer el nou projecte Dual orientat a la feina d’animador turístic 

L’Associació de Càmpings de Girona (ACG) ha participat aquesta setmana a l’INS Illa de Rodes de Roses en una sessió informativa per donar a conèixer el projecte DUAL orientat a la feina  d’animador turístic socioesportiu, un perfil amb una demanda creixent en el sector.  La formació dual permet els estudiants combinar la formació en el centre educatiu amb l’activitat en un càmping. Més info, clica aquí


El càmping Las Dunas ha estat premiat com a millor càmping de platja d’Europa
Las Dunas, de Sant Pere Pescador, ha estat premiat com el millor càmping de platja d’Europa en una gala dimecres 9/01 en el marc de la fira Vakantiebeurs a Utrecht. El guardó l’han atorgat la prestigiosa guia britànica Alan Rogers, que recull més de 2.500 càmpings europeus, i el Caravan & Motorhome Club de Gran Bretanya, el club més antic d’Europa, que agrupa un milió de socis. Més info dels premis europeus, clica aquí



Càmping Castell Montgrí, únic nominat de Girona pels premis de “Càmping de l’Any” de l’ANWB

El càmping Castell Montgrí, de Torroella de Montgrí, ha quedat finalista al premi Millor Càmping d’Europa 2019 que concedeix el club automobilístic holandès ANWB, una de les principals guies europees del sector amb 4,5 milions de famílies associades. Castell Montgrí i  Sangulí, de Salou, eren els únics càmpings de l’Estat espanyol que han estat nominats per aquest premi al qual inicialment concorrien un total de 20 càmpings de diverses nacionalitats. Aquest any els seus socis han tingut  per primera vegada  l’oportunitat de votar els millors càmpings europeus repartits en tres categories: El millor càmping familiar, amb millors allotjaments i el més atractiu i ecològic.  Fins ara la decisió estava en mans dels inspectors i jurat. Per més info, clica aquí



Els càmpings gironins presenten la nova guia 2019 a Holanda

Com cada any, es comença la temporada de fires per la Vakantiebeurs a Utrecht (Països Baixos) on tots els destins turístics presenten els nous productes i tarifes. Aquesta fira de públic final amb una gran vessant càmping serveix com a termòmetre del sector i es corona amb la tradicional gala del automòbil club holandès, ANWB. Els càmpings associats podran llegir l’avaluació detallada de la participació en la intranet de l’Associació de Càmpings de Girona.

CMT Stuttgart segueix sent líder mundial.

La segona fira del circuit europeu és la CMT a la ciutat alamana de Stuttgart i presumeix de ser la fira turística de públic final més gran del món i compta amb 260.000 visitant. Igual com a Utrecht, els càmpings de Girona van tenir presència en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme sota el nom de “Katalonien” (Catalunya en alemany) , conjuntament amb els altres càmpings catalans i empreses privades de Catalunya. Dins el marc de CMT també es celebra la gala del automòbil club alemany ADAC. Els càmpings associats trobaran l’avaluació detallada en la intranet.



Valoració de  ACSI FreeLife Test Tour 2019
Aquest any 2018 es va dur a terme una acció molt potent de promoció turística, promogut per la Agència Catalana de Turisme, del destí Catalunya com a destí de càmping a nivell holandès a través de l’intermediari ACSI, anomenat ACSI Test Tour. Tota l’acció ha tingut un impacte de 2.500.000 visualitzacions en mitjans digitals i off-line. Podeu veure el vídeo resum aquí



Miquel Gotanegra reelegit com a un dels vicepresidents de la FOEG

L’empresari figuerenc Ernest Plana va revalidar dijous passat el càrrec com a president de la FOEG per quatre anys més, després de la celebració d’unes eleccions amb una llista única formada amb empresaris de llarg recorregut i també amb membres més joves. Plana, que encapçalava l’única candidatura presentada, tindrà com a vicepresidents Miquel Gotanegra i Eduard Ayach, mentre que Jesús Ausín serà el tresorer. Des de l’Associació de Càmpings de Girona volem felicitar la nova Junta i desitjar-los molts èxits en aquest nou mandat.





Quatre càmpings gironins premiats a Lisboa entre els millors d’Europa pel seu elevat nivell d’excel·lència
Els càmpings Sènia Cala Gogo i Internacional de Calonge de Sant Antoni de Calonge, Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador, han estat guardonats entre els millors d’Europa pel seu elevat nivell d’ excel·lència per la Federació Internacional de càmping, caravana i autocaravana (FICC). El reconeixement l’han rebut aquests quatre establiments gironins durant el  Primer Congrés  Mundial de Càmping de la FICC celebrat recentment a Lisboa.  Els guardons, que s’atorguen cada cinc anys,  els han rebut un centenar de càmpings  a tot Europa d’un total de 12 destinacions. Més info aquí



Els càmpings de la Mediterrània reclamen a Turisme una normativa clara

Els càmpings de Catalunya i de la Comunitat Valenciana han unit forces per reclamar millores i un reconeixement per part de les administracions semblant als que el sector té a molts països europeus. Reclamen normatives clares per al sector, principalment en l’àmbit urbanístic, que els permetin avançar en innovació i qualitat. La Confederació de Càmpings de la Mediterrània, creada fa un any i mig i que representa 211 establiments amb 211.810 places i més de 25 milions de pernoctacions anuals, s’ha reunit, a la fira Fitur de Madrid, amb els directors generals de Turisme de Catalunya, Octavi Bono, i de la Comunitat Valenciana, Josep Manuel Gisbert, i els han traslladat la necessitat que es reconegui més el gran pes que té aquesta indústria i els beneficis mediambientals i socials que aporta.

Holiday World Show a Dublin

Aquest any per segona vegada consecutiva, l’Associació de Càmpings ha participat a la fira de Dublín amb estand propi. Tot i ser una fira petita, sense gran pretensions, es destaca que és una fira molt qualitativa gràcies al període de vacances dels irlandesos i el seu poder adquisitiu.


Copyright © 2018  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció

També et pot interessar