Novetats de l'Associació

Càmping Digital Març 2018



Butlletí mensual de l’Associació de Càmpings de Girona

Visualitza aquest butlletí en el navegador

CÀMPING DIGITAL
 Nº 84 – Març 2018



El 1er congrés Girocamping PRO dóna eines per innovar i escalar posicions en el sector turístic 

625 professionals del sector turístic  van participar en el  primer congrés Girocamping PRO que es va dur  a terme l’1 de març a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona i que va oferir  un programa  amb ponències i debats de primer nivell sobre temes d’interès per al conjunt del sector turístic.
El president de l’Associació de Càmpings de Girona , Miquel Gotanegra, va destacar la bona resposta d’aquesta primera edició que ha superat les expectatives previstes. “L’objectiu és que el Girocamping PRO esdevingui el congrés de referència del turisme a les comarques gironines” va dir Gotanegra.
Més informació



Avantatges de la neteja professional a vapor, segons Dibosch
El nostre col·laborador Dibosch proposa la neteja professional a vapor com una de les solucions més efectives per al manteniment dels càmpings ja que es tracta d’una tècnica sostenible que ofereix resultats òptims de forma fàcil i eficient. 
Més informació aqui


Presents a la  Reise + Camping d’Essen
10 càmpings gironins han estat presents a la fira Reise + Camping d’Essen ( Alemanya) que s’ha celebrat del 21 al 25 de febrer. Per aquesta fira hi han passat uns 95.000 visitants , destacant l’afluència del públic senior. L’excel·lent col·laboració del  Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha permès presentar el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en un estand situat proper al dels coorganitzadors del esdeveniment, DCC (Deutsche Caravan Club). 


S’aprova la creació de la Fundació Càmpings de Girona.

Els càmpings gironins han decidir sumar esforços per impulsar un potent i innovador projecte conjunt per donar suport als infants amb malalties i les seves famílies. Han aprovat en Assemblea Extraordinària la creació de la Fundació càmpings de Girona que també  té per objectiu canalitzar ajudes per a la investigació d’aquestes malalties. A més,  se’ls oferiran estades en càmpings  amb projectes de vacances per a tothom.
Per al president de l’Associació, Miquel Gotanegra, “la nova Fundació és un projecte engrescador que reafirma el compromís dels càmpings gironins  amb la societat i, en especial, cap als col·lectius més vulnerables”.
Més informació



Placa a la família de Lluís Roqué  

La família de Lluís Roqué, el primer president de l’Associació de càmpings de Girona, va rebre la placa commemorativa del 40 aniversari de l’entitat durant l’assemblea extraordinària que es va celebrar a l’Auditori de Girona, en  el marc del primer Girocàmping PRO. L’Associació ha entregat aquestes plaques als associats per deixar constància del llarg camí recorregut gràcies a l’esforç dels càmpings gironins i del posicionament del col·lectiu cap a una oferta de màxima qualitat. 



El món “on” i el món “off”, a càrrec de Pablo Foncillas.

L’expert en innovació empresarial i màrqueting Pablo Foncillas va parlar, durant la seva ponència en el primer congrés Girocamping PRO, de la importància de mantenir un equilibri entre la comercialització online i offline per atraure més visitants.

Segons Foncillas, llicenciat en dret i MBA de l’IESE Business School, “ la batalla no és si vens del món online o de l’offline sinó tenir la capacitat d’equilibrar els dos canals i de saber integrar-los per aconseguir els millors resultats”. Per aquest ponent és aquí on radica la clau de l’èxit empresarial.

Protagonistes a la Ferie  For Alle d’ Herning.
Els càmpings gironins han estat protagonistes aquest any a la Ferie For Alle, que s’ha celebrat a la localitat danesa de Herning del 23 al 25 de febrer, amb Espanya com a país convidat. Es tracta de la fira turística més gran d’Escandinàvia per la qual hi ha passat més de 60.000 visitants . L’Associació hi ha assistit sota el paraigües de Turespaña, en un estand amb imatges de càmping i on s’han fet degustacions de productes locals. Aquesta fira té 5 dels 12 pavellons dedicats al càmping i és d’un gran interès per al sector. Es va presentar el programa de càmpings de Girona d’Anne Vibeke Reisjer amb un meet&greet amb la popular presentadora

Joaquim Ribas, propietari del Solmar, premi Jaume Genover 2018

El propietari del càmping Solmar de Blanes, Joaquim Ribas, ha rebut el premi Jaume Genover i Roig 2018. L’acte es va dur a terme durant La Nit dels càmpings gironins que es va celebrar el passat 1 de març com a cloenda del primer congrés Girocamping PRO. El president de l’Associació de Càmpings de Girona , Miquel Gotanegra, va agrair la gran tasca que han fet empresaris com Quim Ribas que han permès al sector escalar posicions fins a oferir una oferta de màxima qualitat. 

Més informació



El valor social i el potencial de l’activitat turística, a la UdG

El director del càmping Bassegoda Park d’Albanyà, Esteve Guerra, va participar el 6 de març en un acte sobre el turisme del futur, organitzat pel Col.legi d’Economistes de Catalunya. A l’acte, que es va organitzar a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials,  Esteve Guerra va destacar el gran potencial del territori, que fa que sigui únic, i la necessitat d’aprofitar aquest potencial. També va remarcar la importància del valor social afegit a l’activitat turística.
Orgullosos de la Facultat de Turisme de Girona!
Que la Facultat de Turisme de Girona és referent, ja ho sabíem! Ara tenim un motiu més per sentir-nos orgullosos d’una institució amb qui l’Associació manté una estreta col·laboració. La Facultat de Turisme de Girona ha rebut el premi G! Xiquet Sabater d’aquest any com a millor projecte empresarial per la seva tasca en la formació d’estudiants de turisme i per situar el centre educatiu en les primeres posicions a nivell internacional.
Moltes felicitats!


Èxit dels networkings

61 empreses del sector turístic i 250 estudiants  van participar en el sisè Networking Alumne – Empresa organitzat conjuntament per la UdG i l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona en el marc del Girocamping PRO per tal de poder configurar les  plantilles de cares a la temporada turística.
També ha resultat molt positiu el networking similar amb la Universitat de Barcelona en el CETT  dut a terme aquest mes de març que va anar acompanyat d’ una presentació del sector i en el qual hi van participar representants de diferents càmpings gironins i una seixantena d’alumnes de graus superior i de la Facultat de Turisme UB.


GAP Serveis Turístics, nou patrocinador de l’Associació.

Després d’uns anys de treball conjunt, GAP Serveis Turístics  ha reafirmat l’aposta per l’Associació de Càmpings de Girona i s’ha convertit en nou col·laborador oficial de l’entitat. L’empresa, que es dedica a la gestió integral de l’oci als establiments turístics, va néixer l’any 2.000  com a Grup d’Animadors Professionals. Primer, organitzant cursos de formació en l’àmbit de l’animació turística i ,després degut a la demanda, van començar a gestionar departaments d’animació . Actualment ofereix nous productes en l’àmbit del multimèdia, la restauració i els viatges.
Veure tots es patrocinadors dels Càmpings de Girona aquí.



Cloenda dels curs a la UdG

Una vintena d’alumnes de quart del Grau de Turisme de la Universitat de Girona han visitat el càmping Aquarius, de Sant Pere Pescador, com a cloenda de l’assignatura d’Allotjaments Extrahotelert que imparteix l’Associació de Càmpings de Girona. Una desena d’alumnes estan fent l’ Erasmus a Catalunya i són originaris de França, Itàlia, Turquia, Grècia i la República Txeca.


La reputació online, a càrrec de Pere Sánchez

El director de l’hotel Roger Smith de Nova York i guanyador del premi Alimara 2016, el  banyolí  Pere Sanchez, va parlar durant la seva ponència en el primer congrés Girocamping PRO de la importància de mantenir en el sector turístic una bona reputació a Internet i de destinar recursos personals i econòmics a tenir cura de la imatge a la xarxa. En aquest sentit Sanchez va destacar que la clau és mantenir l’honestedat “com més honestos siguem en la nostra campanya de màrqueting més fàcil serà que les nostres expectatives siguin reals ; després durant l’estada caldrà donar el millor servei al client perquè després ens deixin comentaris bons a les xarxes”. I en el cas que hi hagi comentaris negatius, segons aquest ponent “els hem de veure com una oportunitat de millora”.

Copyright © 2018  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció

També et pot interessar