Novetats de l'Associació

Camps Motor i els càmpings gironins cap a una mobilitat sostenible

L’empresa d’automoció gironina signa un conveni de col·laboració amb l’Associació de Càmpings de Girona per facilitar la mobilitat elèctrica a les instal·lacions dels associats. 

Motor ha deixat de ser sinònim de contaminació, sobretot si parlem de vehicles elèctrics. I  amb això treballa l’empresa gironina Camps Motor, actual Concessionari Oficial de Nissan que, des de fa uns anys, ha apostat per la mobilitat sostenible amb Ecomobility Green World,  una línia de negoci de motocicletes elèctriques que treballa sota la marca Efun. Ha estat precisament aquest desig de fer passos cap a una mobilitat menys contaminant, fet que els ha portat a crear aliances amb el sector del càmping gironí.

Des del passat mes de  juny, Camps Motor ha formalitzat la col·laboració amb l’Associació de Campings de Girona a través de  la signatura d’un conveni que, entre d’altres, oferirà la possibilitat de crear sinergies  empresarials amb els diferents càmpings associats. D’aquesta manera, les motocicletes  elèctriques Ecomobility podrien començar a formar part de la mobilitat dels càmpings gironins en la seva aposta cap a la transició ecològica i, alhora facilitar el trasllat intern de l’equip de recepció a les instal·lacions. 

En la mateixa línia, l’empresa que representa les marques Nissan i Isuzu, també podria aportar furgonetes i cotxes elèctrics per a fer serveis de shutlle i vehicles industrials per a  tasques de manteniment. A més d’oferir serveis de postvenda, mà d’obra, recanvis i un tracte preferencial i personalitzat.  

Camps Motor, més de 70 anys d’experiència 

Camps Motor ha passat pel lideratge de tres generacions. Va començar als anys quaranta  amb el nom de Garaje Camps qui, en el seu moment comença l’aventura automobilística de la mà de la multinacional americana Ford. No va ser fins a finals dels anys vuitanta que  l’empresa adopta el seu nom actual: Camps Motor, s’oficialitza com a concessionari oficial  de Nissan a Girona i passa la seva seu social del centre de la ciutat a la nau de Fornells de la  Selva.  

Amb el temps l’empresa experimenta un creixement i amplia les seves instal·lacions a  Vulpellac (Baix Empordà).  A partir del 2017 a causa de la finalització de la comercialització de camions de la marca  Nissan, Camps Motor passa a ser també concessionari Isuzu el que li permet continuar  desenvolupant la seva implicació en l’àmbit industrial i la venda de camions de gran tonatge. 

Finalment, a partir del 2020, professionalitza la venda de cotxes d’ocasió i incorpora la  distribuïdora de motos elèctriques, Ecomobility Green World amb la marca Efun arreu de les  comarques gironines. 

Camps Motor 

Camps Motor és una empresa familiar situada a Fornells de la Selva que compta amb més de  setanta anys d’experiència en el sector de l’automoció. Actualment és concessionari oficial de Nissan a Girona i es troba en mans de la tercera generació familiar que treballa per conservar els valors dels seus inicis: qualitat, confiança i proximitat amb el client.

El 90% de  l’empresa es dedica a la venda de vehicles nous i d’ocasió Nissan. Entre els nous reptes d’expansió i innovació, també compta amb altres línies de negoci com la venda de camions  Isuzu, una línia de motocicletes elèctriques (Ecomobility Green World) sota la marca Efun i un  servei de camperització de furgonetes.

També et pot interessar