Novetats de l'Associació

[CAT] Cultural Friendly: els millors càmpings de Girona per descobrir la cultura medieval

Si el que us perd és la cultura, la història, etc. i voleu endinsar-vos en el passat mentre gaudiu d’unes vacances als millors pobles de la Costa Brava, el que esteu buscant és un càmping de Girona on gaudir de tot això i estar amb la vostra gent.

A l’Associació de Càmpings de Girona oferim, amb el segell de recomanació Cultural Friendly, uns càmpings ideals que encaixen a la perfecció amb les vostres expectatives. Aquesta etiqueta certifica que els càmpings es troben molt a prop d’interessants llocs de patrimoni cultural. Ofereixen activitats culturals especials com, per exemple, visites a museus, rutes guiades per pobles amb atractius i tallers amb els artesans locals.

campings-girona-cultural-friendly-arte-pintura-teatro-museo-10

En aquesta categoria hi trobem, concretament, sis càmpings, situats en sis bonics pobles de la Costa Brava. El primer està situat a Begur i té el mateix nom que el poble. El Càmping Begur està situat molt a prop del poble medieval de Pals i ofereix visites guiades tant a Pals com a Begur.

El Càmping Cadaqués és a Cadaqués, el poble natal de Salvador Dalí. Es troba molt a prop de Portlligat, on hi ha la casa museu de l’artista. És molt recomanable visitar-la.

campings-girona-cultural-friendly-arte-pintura-teatro-museo-01

A l’Escala trobem el Càmping Cala Montgó. Si us allotgeu en aquest càmping tindreu molt a prop les ruïnes grecoromanes d’Empúries, on també podreu fer una visita guiada per saber encara més sobre aquesta època de la història.

A Sant Pere Pescador trobem el Càmping Las Dunas, que també està situat molt a prop de les ruïnes grecoromanes i també hi ofereix visites guiades. A més, en aquest càmping tindreu l’oportunitat de fer tallers de ceràmica i vidre perquè tota la família s’ho passi d’allò més bé.

campings-girona-family-friendly-06

Situat molt a prop de Pals, de la vila medieval i dels camps d’arròs locals, trobem el Càmping Neptuno, un indret perfecte que ofereix l’oportunitat a tots els campistes de fer visites guiades amb trens turístics o Segways.

Finalment, per als més ecològics, també oferim un càmping al seu gust. El Càmping Lava, situat al poble medieval de Santa Pau, ofereix visites guiades per poder tenir l’oportunitat de conèixer encara més aquest meravellós indret.

campings girona family friendly vacaciones familia

Així, amb aquest itinerari Cultural Friendly, teniu un motiu més per venir a la Costa Brava i gaudir d’una estada envoltats de les ruïnes i els pobles medievals més bonics de Catalunya.

 

També et pot interessar