Novetats de l'Associació

[CAT] Glamping Friendly: càmpings de Girona per als que busquen un plus de luxe enmig de la natura

Si sou persones a qui els encanta estar envoltats de natura però no voleu renunciar als luxes de la vida, no us podeu perdre un càmping de Girona en el qual podreu gaudir d’una estada enmig de la natura amb instal·lacions de luxe a la Costa Brava.

captura-de-pantalla-completa-02012017-124329

L’Associació de Càmpings de Girona oferim, amb el segell de recomanació Glamping Friendly, una varietat de càmpings perfectes a l’altura de les vostres expectatives. Aquesta etiqueta garanteix que tots els càmpings estan especialment dissenyats per oferir un plus de luxe als clients.

campings-glamping-playas-costa-brava-girona-lujo-premium-01

En la categoria esmentada trobem 10 pobles de la Costa Brava que tenen els càmpings perfectes amb unes instal·lacions més luxoses que els càmpings tradicionals.

El primer és a Begur i té el mateix nom: Càmping Begur. Es tracta d’un càmping de quatre estrelles situat en un poblet preciós de la Costa Brava que ofereix allotjament glamping. El segon es troba a Calonge, el Càmping Cala Gogó. Amb el CocoSweet ofereix la possibilitat d’allotjar-se en una tenda diferent i molt acollidora, amb capacitat per a quatre persones, per poder gaudir del càmping amb glamur.

glamping-playas-costa-brava-girona-lujo-premium-03

Si el que busqueu és un allotjament en una cabanya de fusta amb unes vistes úniques de la Costa Brava, el càmping que necessiteu és a Tossa de Mar i es diu Càmping Cala Llevadó.

La localització següent és a Pals. Allà hi trobareu el Càmping Sandaya Cypsela Resort i el Càmping Interpals, que ofereixen tendes amb comoditats glamping, perfectes per passar unes vacances de luxe envoltats de la natura de Catalunya. També ho ofereix el Càmping El Delfín Verde, situat a Torroella de Montgrí.

campings-girona-glamping-playas-costa-brava-girona-lujo-premium-01

La sisena localització és a Lloret de Mar. Aquí hi trobem dos càmpings. El primer, el Càmping Lloret Blau, en el qual podreu allotjar-vos en una tenda de safari, igual com en el Càmping Riu, a Sant Pere Pescador, i el Càmping Valldaro, a Platja d’Aro. El segon càmping que hi ha a Lloret de Mar és el Càmping Tucan, que ofereix tendes Belly per a quatre persones i tendes Canvas per a sis persones i per a quatre persones.

glamping-playas-costa-brava-girona-lujo-premium-01

A Maçanet de Cabrenys hi ha el Càmping Maçanet de Cabrenys, que ofereix allotjament d’iglús al bosc per experimentar una veritable estada al càmping envoltats de natura. Finalment, a l’Escala trobem el Càmping Punta Milà, que ofereix allotjament glamping sempre amb un regal de benvinguda.

glamping-playas-costa-brava-girona-lujo-premium-06

Així, doncs, amb aquest itinerari glamping teniu un motiu més per viure un món d’aventures i molt de glamur per descobrir. Tindreu una experiència única que us permetrà gaudir de la natura sense deixar de banda totes les comoditats.

També et pot interessar