Novetats de l'Associació

[CAT] Wellness Friendly: relaxa’t en els millors càmpings de Girona

Si esteu cansats de l’estrès diari, les presses o la feina entre altres coses i el que voleu és desconnectar de la rutina, heu de venir i perdre-us en tres pobles meravellosos de la Costa Brava que ofereixen un càmping de Girona on gaudir d’una estada relaxada amb la vostra gent.

campings-wellness-spa-playas-costa-brava-girona-relax-pool-04

L’Associació de Càmpings de Girona oferim, amb el segell de recomanació Wellness Friendly, uns càmpings ideals per trobar-hi la tranquil·litat que esteu buscant. Aquesta etiqueta certifica que els càmpings tenen tractaments de wellness, com per exemple instal·lacions de spa amb banyera d’hidromassatge, sauna i piscina coberta. Tots ofereixen la possibilitat de fer ioga o sessions d’aiurveda a la platja, massatges i tractaments per a la pell.

1

En aquesta categoria hi trobem concretament tres càmpings. El primer és a Sant Pere Pescador. El Càmping La Ballena Alegre ofereix un centre de spa amb sauna, una sala de sal i de gel, banys turcs, massatges, perruqueria, un centre de bellesa, classes de ioga i taitxí, i fitness a la platja.

campings-wellness-spa-playas-costa-brava-girona-relax-pool-02

Al preciós poble de Blanes hi trobem el Càmping la Masia. Us podreu relaxar al centre de spa que ofereixen així com també a la piscina d’aigua calenta o bé a la de gel. Ofereixen la possibilitat de fer banys turcs i sauna, de fer exercici al gimnàs del càmping i de gaudir d’un bon massatge.

campings-wellness-spa-playas-costa-brava-girona-relax-pool-05

Finalment, a Platja d’Aro trobem el Càmping Riembau, on us podreu banyar a la piscina d’aigua calenta, relaxar-vos a la piscina d’hidromassatge i també activar-vos gràcies a les classes de fitness i el gimnàs.

campings-wellness-spa-playas-costa-brava-girona-relax-pool-03

Gràcies a aquest itinerari Wellness Friendly podreu gaudir de les meravelles de la Costa Brava mentre us ho passeu bé i us relaxeu en un d’aquests tres càmpings, per tornar renovats a la rutina.

També et pot interessar