Novetats de l'Associació

Descobreix les novetats dels càmpings de Girona

 

CÀMPING DIGITAL
 Nº 103 – Octubre 2019



Innocamping homenatja a Lluís Perera

El passat 23 d’Octubre es va tenir lloc el tradicional sopar de gala celebrat al Parador de Lleida en el marc del saló Innocamping, que enguany retrà homenatge a l’històric empresari Lluís Perera, creador d’un dels primers grups empresarials centrats en aquest sector, el Grup Stel Campings, amb càmpings a Roda de Barà i Puigcerdà. El sopar va aplegar un centenar d’empresaris del món del càmping de Catalunya i d’altres comunitats de l’Estat i el president sr. Miquel Gotanegra va expressar les seves felicitacions al homenatjat. 



Grup Dibesa – Darnés renova el seu conveni Premium amb ACG

El principal grup de distribució alimentari del estat espanyol renova un any més el seu compromís amb els càmpings gironins.



 

Grup Dibesa-Darnés és el grup referent de la distribució per al sector hoteler i d’alimentació.

Actualment opera per tota la Península Ibèrica com a líder de la distribució tant en nombre de clients com en àrea d’actuació, amb més de 55% del consum nacional Horeca.

Els càmpings gironins fan promoció a Birmingham (UK)
3 càmpings de Girona i la mateixa Associació de Càmpings de Girona s’han agrupat per promocionar-se en un estand a la fira Motorhome & Caravan Show a Birmingham del 15 al 20 d’Octubre 2019. La fira de càmping i caravàning més important del Regne Unit és coorganitzada pel Motorhome & Caravan Club, l’entitat d’usuaris de càmping més gran de la Illa. ACG fa anys que enfoca la seva promoció al ser un públic ideal per la temporada baixa. Aquest any s’ha notat la incertesa del Brexit entre els visitants però un entusiasme per seguir venint de vacances a la Costa Brava.
 

El blogger holandès Corno van de Berg coneix els càmpings de Girona

Gràcies a una acció de contingut digital de l’Agència Catalana de Turisme a Benelux s’ha pogut tenir el creador de continguts digitals Corno van den Berg un dia a les comarques de Girona. Es tracta d’una acció de promoció per ensenyar el territori al públic holandès i belga pels ulls dels residents de parla neerlandesa a Catalunya. Ward Wijngaert, gerent de l’ACG i belga flamenc d’origen, va ser l’encarregat d’ensenyar la Costa Brava com a resident local. Seguint l’estratègia de l’Any de la Cultura de ACT s’ha centrat les visites a gastronomia local, paisatge i pobles medieval, amb una pernoctació en un càmping gironí, Càmping Mas Patotxas.



Estudiants d’Holanda visiten els càmpings de Girona

El passat 7 d’Octubre es van rebre un grup de 85 estudiants de gestió d’allotjaments turístics al Càmping Internacional de Calonge on van visitar les instal·lacions. Després de la visita van poder escoltar una presentació sobre el sector càmping català i específicament el sector gironí, impartit per l’Associació de Càmpings de Girona. Amb aquesta visita és pretén donar una visió global del sector càmping a Catalunya i la seva potència com a motor econòmic. L’escola d’Hostaleria i Turisme De Rooi Pannen de Breda (NL) manté una relació acadèmica amb l’escola d’Hostaleria i Turisme de Girona i repeteix aquesta sortida cada any.



Els Càmpings de Girona es presenten a Caravàning BCN 2019

 

La fira del sector càmping i caravàning per excel·lència a Catalunya va tenir lloc del 12 al 20 d’Octubre a Fira Barcelona Gran Via. L’esdeveniment sectorial ha rebut més de 55.000 visitants, tot i que la situació d’actualitat que es vivia al carrer. Els càmpings de Girona van tenir presència amb un estand “Instagram” i un photocall per seduir els campistes més digitals i va distribuir més de 2000 guies de càmping.

Assemblea General de la Confederació dels Càmpings del Mediterràni
La Confederació ha celebrat la seva Assemblea General en el marc del Saló professional d’equipaments i serveis a l’aire lliure Innocamping de Lleida, on ha fet balanç de la temporada d’enguany. Els establiments que formen part de la Confederació de Càmpings de la Mediterrània han constatat un increment de les activitats vinculades a esdeveniments i dates assenyalades com ara el Halloween, la castanyada o per Nadal i Cap d’Any arran de l’augment de la   demanda del mercat. També s’incrementen les reserves per allotjar-se en càmpings de muntanya catalans durant la temporada de neu; i als càmpings d’Alacant durant la tardor i hivern degut a la bona climatologia de la zona.


El Dr. Xavier Martín reb el premi extraordinari de doctorat per la tesis enfocat en càmpings

El Dr. Xavier Martín Tost, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de La Salle-URL, ha rebut un dels premis extraordinaris de doctorat que atorga la Universitat Ramon Llull de l’any 2018-2019. L’ha rebut a l’acte d’inauguració del curs universitari 2019-2020, que es va celebrar el 7 d’octubre al campus de La Salle-URL, per la seva tesi doctoral «Arquitectura del turismo informal. El camping como modelo de ocupación temporal en el paisaje litoral de Catalunya». Per llegir la notícia completa, clicka aquí



 Els càmpings de Girona aposten per l’esport

En el darrer mes s’han celebrat múltiples esdeveniments esportius en els càmpings gironins. Alguns esdeveniments es destaquen per la seva singularitat com la 3a  edició del Costa Brava Fit Challenge, un campionat de Crossfit amb un total de 600 atletes participants o la Triatlò half  Ballena Costa Brava, un intens cap de setmana, de triatló i d’activitats per a tota la família i amics amb l’esport .





 

L’Agència Catalana de Turisme crida al optimisme davant del Brexit
Com ja es va poder escoltar en la ponència del director de l’Agència Catalana de Turisme, sr. David Font; l’ACT fa una crida al sector turístic per enfrontar els efectes del Brexit amb optimisme ja que no creuen que els efectes siguin de gran impacte. Segons els estudis d’ACT indiquen que els britànics no renunciaran les seves vacances de sol i platja o Pirineu degut a impediments administratius o una baixa de la lliure britànica. Més info aquí


Copyright © 2019  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció   Coneix la nostra politica de privacitat

 

També et pot interessar