Novetats de l'Associació

El càmping Aquarius i l’Internacional de Calonge, premiats amb els prestigiosos ACSI Awards 2022

 Dos càmpings gironins, l’Aquarius de Sant Pere Pescador, i l’Internacional de Calonge, han estat premiats amb els prestigiosos ACSI Awards 2022 per la guia de càmpings Auto Camper Service Internacional, que és un referent en el sector. És la primera vegada que es concedeixen aquests premis que contribueixen, juntament amb els que atorguen altres organitzacions internacionals, a situar els càmpings gironins entre els millors d’Europa.

Els càmpings guanyadors s’han escollit a partir de 50 mil vots rebuts d’usuaris de tota Europa i els premis s’han dividit en vuit categories.

L’Aquarius ha estat premiat en la categoria de “Millor càmping per al seu gos“ perquè és un establiment que compta amb una zona destinada a les mascotes i serveis i instal·lacions suficients, com ara dutxes o espais per passejar i jugar amb els animals, per tal que les famílies puguin passar-hi les seves vacances  acompanyades de les seves mascotes i amb la tranquil·litat que tindran el que necessiten.  I l’Internacional de Calonge ha rebut el premi en la categoria “Millor restaurant de càmping” perquè disposa d’un restaurant amb productes de gran qualitat i diversitat que es diferencia en el sector.

Aquests premis se sumen als que ha rebut en el que portem d’any els càmpings gironins i que fa que el sector es mantingui capdavanter a Europa. El Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, va ser premiat a principis d’any per l’associació alemanya ADAC com el càmping més sostenible d’Europa. I l’Internacional de Calonge, va rebre un altre guardó, el prestigiós DCC-Europa Preis de Platí. A més, el Salatà de Roses va quedar finalista en la categoria d’accessibilitat dels premis de l’ADAC; i l’Empordà de l’Estartit, en la categoria de millor càmping familiar que concedeix l’ANWB, l’associació de referència als Països Baixos.

També et pot interessar