Tornar enrere

9 de novembre de 2015

El càmping Bassegoda Park, d’Albanyà, organitza el IX Concurs de Bolets

concursants

Per novè any consecutiu i coincidint amb el desè aniversari del càmping, el Bassegoda Park d’Albanyà va organitzar el passat 7 de novembre el ja consolidat Concurs de Bolets, que com cada edició va aplegar un gran nombre de participants, tant clients del complex de bungalows com persones que han visitat el càmping exclusivament per a participar en el concurs.
Tenint en compte que el Bassegoda Park es troba al bell mig del Parc d’Espais d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa, una zona on creixen una gran quantitat de bolets (especialment ous de reig, rovellons, pinetells, ceps, rossinyols, rossinyols de pi, llenegues, escarlets i fredolics), el seu director, Esteve Guerra, va decidir organitzar anualment aquest concurs per tal de promocionar un dels territoris més desconeguts de l’Empordà a partir d’una activitat de lleure tan pròpia de casa nostra com la d’anar a caçar bolets.
Enguany, el concurs va repartir un total de cinc premis dividits en cinc categories: el primer premi, amb un total de 17kg de bolets, se’l va endur el veterà boletaire José Porcel “Pitu”, i el segon i tercer classificats van resultar premiats havent trobat un total de 12kg i 11kg de bolets respectivament. També es va repartir un premi especial al bolet més gran (en pes), que enguany ha pesat 180gr i un altre al boletaire més petit.

La trobada dels concursants  es va celebrar al restaurant Agumas del càmping i el lliurament dels premis va anar a càrrec del director del càmping, Esteve Guerra, i del veterà boletaire i vehí d’Albanyà, Joan Cufí.
Durant tot el dia, els més petits van poder gaudir al mateix càmping d’animació infantil i d’un castell inflable amb els bolets com a principals protagonistes. Després es va celebrar un dinar popular al mateix restaurant.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!