Tornar enrere

24 de setembre de 2015

El càmping Cala Llevadó acull més d’un centenar de participants en la concentració de clàssics Volkswagen de Tossa

concentració VW Tossa

 

 

El càmping Cala Llevadó ha acollit en les seves instal·lacions la majoria de participants en la tradicional concentració de clàssics Volkswagen que s’ha celebrat a Tossa de Mar del 18 al 20 de setembre. Es tracta d’una de les concentracions d’aquests vehicles més importants  de Catalunya  i que es du a terme a l’estil de les grans concentracions de Volkswagen europees. Aquest any ha arribat a la 22a edició.

Enguany l’esdeveniment, que organitzen els Amics del Volkswagen de Catalunya presidit per Xavier Barranco, ha registrat un rècord de participants amb més de 300 inscrits.   D’aquests, més d’un centenar s’han allotjat al càmping Cala Llevadó.  Aquesta iniciativa contribueix a desestacionalitzar la temporada turística ja que, a banda dels participants en aquesta clàssica concentració, és un esdeveniment que compta amb un bon nombre de seguidors.

Durant la concentració es duen a terme gimcanes ; un raid d’aventura per petits i grans ; un ral·li turístic per les carreteres de Tossa a Sant Feliu de Guíxols i a Platja d’Aro ; exposició de vehicles al centre de Tossa i una  rua pels carrers de la població.

A més, Cala Llevadó donarà allotjament també a la majoria de participants en la 5a trobada anual de 2cv que  se celebrarà a Tossa de Mar del 25 al 27 de setembre organitzada pel Club Citroën 2cv de Girona.

El càmping Cala Llevadó disposa de 540 places d’acampada   i  72 bungalous  i estarà obert fins el 30 de setembre.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!