Tornar enrere

20 d'abril de 2017

El càmping Costa Brava, el més antic de l’Estat, rep la insígnia d’Or de l’Associació de càmpings de Girona

El càmping Costa Brava, de Sant Antoni de Calonge, ha rebut aquest dimecres 19 d’abril la insígnia d’Or de mans de l’Associació de Càmpings de Girona com a reconeixement a la seva llarga trajectòria. El càmping Costa Brava és el més antic de l’Estat que segueix obert. El va posar en marxa l’any 1953  l’empresari Juan Farré juntament amb un altre establiment situat a la Fosca de Palamós que actualment està tancat.  Avui dia és un càmping familiar que disposa de 220 parcel.les dirigit per la família Herranz-Colomer. L’entrega de la insígnia d’or l’ha fet el president de l’entitat, Miquel Gotanegra. A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Calonge, Jordi Soler i el regidor de Turisme Joan Caner.

L’acte s’emmarca en el 40 aniversari de Associació que se celebra aquest any i s’ha dut a terme a l’endemà de la inauguració, al Castell de l’exposició “El càmping, un estil de vida” que mostra amb imatges inèdites la gran evolució dels més de 60 anys de càmping a les comarques gironines. L’exposició, organitzada  per l’entitat té el suport de l’Agència Catalana de Turisme, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Banc Sabadell i Auto Camper Service Internacional (ACSI).

L’exposició recull els inicis del campisme a la demarcació, que se situen a l’any 1953, i dedica una atenció especial al càmping Costa Brava.

A banda de reflectir la gran evolució dels establiments fins a convertir-se en els grans parcs de vacances actuals, l’exposició també fa un recorregut per la trajectòria de l’entitat i recull la relació que els càmpings gironins sempre han tingut amb l’entorn i el paper que han jugat en la preservació del territori.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!