Tornar enrere

14 de novembre de 2015

El càmping Illa Mateua de l’Escala fa una donació de 17.000 euros a quatre entitats

Donació Illa Mateua

 El càmping Illa Mateua de l’Escala ha fet  una donació de 17.000 euros a quatre entitats en el marc del seu projecte de responsabilitat social. Es tracta de Càritas l’Escala; Tarragona Missionera, que té en marxa un projecte de construcció d’un centre de formació i assistència social a Ruanda; la Fundació ASTRID 21, que treballa amb persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals; i AÏMA-SM, que ofereix suport a malalts mentals de l’Àfrica Occidental.

Fa onze anys que el càmping Illa Mateua destina un percentatge de la seva facturació a fins socials, segons destaca el seu director, Martí Guillem. Aquest percentatge, que va començar essent el 0,7%, s’ha anat incrementant ja que es vol contribuir el màxim possible a la millora de les condicions de vida de les persones necessitades. “De la mateixa manera que els governs estableixen taxes ambientals a les empreses i productes que contribueixen a l’escalfament global, nosaltres ens prenem aquesta aportació com una taxa solidària que ens hem autoimposat per a respondre a la responsabilitat social corporativa”,  remarca Martí.

L’acte s’ha dut a terme a la seu de Càritas de l’Escala amb la presència del president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Ferran Roquer; del president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra; del director del càmping Martí Guillem; i dels representants de les quatre entitats.

El president del consell comarcal de l’Alt Empordà ha destacat que  Illa Mateua és una empresa que, a banda de donar un servei de qualitat, té un valor afegit que és la seva  taxa solidària .

El president de l’Associació de Càmpings de les comarques de Girona ha subratllat la importància que una empresa del sector turístic faci una aportació d’aquestes característiques i ho posa com a exemple a seguir. “La responsabilitat social de les empreses és bàsica” ha remarcat Gotanegra.

El càmping Illa Mateua també té un compromís ferm amb el respecte pel medi ambient, que se suma al de l’àmbit social, i ja té dues ISO de medi ambient i qualitat i l’EMAS III.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!