Tornar enrere

4 de març de 2016

El propietari del càmping Internacional de Calonge, premi Jaume Genover

a

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont,  ha presidit la Nit dels Càmpings Gironins que organitza l’Associació de Càmpings de Girona i durant la qual s’ha fet entrega del tercer premi Jaume Genover que enguany ha correspost al propietari del càmping Internacional de Calonge, Josep Albert Banús.  L’acte, que s’ha dut a terme a l’Espai  Mas Marroch de Vilablareix , ha comptat amb la presència de l’alcalde del municipi, David Mascort, el president de la Diputació i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila i el Subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante . La presentació de l’esdeveniment  ha anat  a càrrec de la periodista de TV3, Mercè Sibina.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona , Miquel Gotanegra, ha destacat la gran tasca que han fet empresaris com Josep Albert Banús sense la qual no es podria entendre el posicionament actual del sector.

Josep Albert Banús ha dedicat tota la seva vida al sector i ha estat un referent. Va ser membre de l’Associació de Càmpings de Girona des dels inicis ,va ser  tresorer de l’entitat i també va ser membre de les juntes de la Federació catalana i espanyola. Amb Jaume Genover i els altres membres de la Junta es van consolidar uns grans lligams professionals i d’amistat.

Josep Albert Banús va recórrer milers de quilòmetres per anar a les fires europees a fer promoció, sobretot a Itàlia, i actualment continua actiu i els seus fills, l’Anna i l’Albert, estan implicats actualment en la gestió de l’establiment.  El càmping Internacional de Calonge no ha tancat ni un sol dia des que va obrir ara fa 50 anys.

Durant la gala, també s’ha lliurat un reconeixement a la directora de l’Oficina de l’Agència Catalana de Turisme d’Europa Central de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Sierra.
Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!