Tornar enrere

28 de setembre de 2021

El tercer congrés dels càmpings gironins reunirà grans experts en turisme que enfocaran el futur del sector

A la trobada, que se celebrarà el 30 de setembre a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona, es farà una valoració de la temporada.

El tercer Girocamping Pro, el Congrés Professional del turisme i càmping, se celebrarà el 30 de setembre a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona amb l’objectiu de definir les línies de futur del sector turístic i millorar la competitivitat de les empreses en el context actual. El congrés, organitzat per l’Associació de Càmpings de Girona, reunirà representants de tots els sectors turístics amb un programa que inclou ponències sobre temes d’actualitat i qüestions de gran interès amb experts de primer nivell.

Durant el congrés es valorarà la temporada turística en el context de pandèmia, en una taula rodona amb representants del sector turístic gironí, moderada per Eurecat. També es comptarà amb la presència del futurista i trendwatcher Richard van Hooijdonk, amb una ponència sobre com serà el futur del turisme. A la trobada s’informarà de com arriben les convocatòries al sector turístic, amb un representant del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme; de la metodologia per a la diagnosi de la integració paisatgística dels càmpings a Catalunya, en una xerrada a càrrec de Xavier Martín del Grup de recerca IAR_IAM, ETS de la Salle-URL; es parlarà sobre el projecte europeu del màster en gestió sostenible de càmpings i resorts, amb l’assistència de Lluís Coromina i Joaquim Majó (Facultat de Turisme de la UdG). Per acabar es projectarà el documental “Camping Life, la ciutat efímera”. Al vespre se celebrarà al Mas Marroch de Vilablareix la Nit dels Càmpings Gironins i es farà entrega del Premi Jaume Genover 2021.

Es comptarà amb la presència d’empreses, que se situaran al hall de l’Auditori i es duran a terme activitats de networking.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!