Novetats de l'Associació

Els Càmpings de Girona s’alien amb l’empresa empordanesa Llagosnet

Llagosnet és una empresa consolidada a la província de Girona, amb gairebé 50 anys  d’història, oferint solucions de neteja i higiene professional. Són membres fundadors del grup DINO, el grup més gran distribuïdor de neteja professional i  maquinària de l’Estat Espanyol, segons Alimarket. 

Formar part del grup DINO, els aporta avantatges competitius respecte altres empreses, com per exemple:

– Disposen d’equip d’I+D propi i podem desenvolupar noves fórmules per atendre a  necessitats emergents del mercat. 

– Garanteixen la distribució a tota la península Ibèrica, les illes canàries i les balears amb els  17 membres del Grup. 

– Són el grup més gran de compres del sector amb acords internacionals amb els principals  fabricants: DIVERSEY, TORK, VILEDA, DOMUS, TTS entre d’altres. 

– Formen part del grup DHYS, el grup més gran Europeu d’Higiene i Neteja professional. 

Tanmateix, a LLAGOSNET són pioners en introduir productes de neteja i higiene sostenibles en  el sector professional. Ho fan de la mà de la marca líder en economia circular: GREEN CARE  PROFESSIONAL, que compta amb una gran varietat de productes eco-certificats i amb les  màximes certificacions: Cradle to Cradle, Nordic Swan i Ecolabel. 

Des de fa més de vint anys, lideren la transició ecològica dins del sector de la neteja i acompanyen  a les empreses en el canvi. Aquest procés inclou: des de l’auditoria inicial, l’elaboració d’un pla  de transició evolutiu, la implementació in-house, la formació continuada, el seguiment i els  ajustaments necessaris. 

El sector del càmping, i especialment a la província de Girona, és pioner en implementar solucions que aportin major sostenibilitat a les seves instal·lacions. Aquest fet denota el gran  compromís mediambiental del sector, que també és compartit pels seus usuaris, i que el fa  mereixedor del reconeixement internacional. 

Amb aquesta visió compartida, Llagosnet es presenta als membres de l’Associació de Càmpings com a  partner de referència en matèria d’Higiene i Neteja Sostenible a la província de Girona. 

Des de Llagosnet, estem convençuts, que el camí cap a la sostenibilitat passa per establir objectius assumibles i mesurables. Perquè la sostenibilitat són fets, no paraules.

També et pot interessar