Tornar enrere

2 de juny de 2022

Els càmpings gironins  celebren el Dia Mundial del Medi Ambient amb tallers, jocs, plantada d’arbres i recollida de brossa

Els càmpings de les comarques gironines se sumen a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb diferents activitats per refermar la preocupació del sector per la protecció i millora de l’entorn i per conscienciar als participants de la importància de tenir cura del planeta.  Així, setze càmpings adherits a l’Associació de Càmpings de Girona han organitzat  per aquest proper diumenge 5 de juny, dia en que es commemora la celebració, tallers i jocs de sensibilització ambiental i de reciclatge, passejades de descoberta de l’entorn, plantada d’arbres, i recollida de brossa, entre d’altres. Les activitats estan adreçades a les persones que s’hi allotgen amb el propòsit de reconèixer la importància de la biodiversitat i reclamar l’atenció pels reptes de futur en la defensa i protecció de la natura.

En conjunt, els càmpings gironins promouen actuacions en aquesta línia al llarg de la temporada  i duen a terme inversions per reduir la petjada ecològica i ser cada vegada més sostenibles.

El proper diumenge 5 de juny per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, al càmping Vidrà hi haurà un taller de caixes niu; al Cypsela Resort, de Pals,han organitzat un taller de reciclatge i una plantada d’arbres; al Salatà de Roses, es durà a terme un taller perquè els infants puguin crear el seu parc verd amb materials reciclats; i a Cala Montjoi Resort & Bungalow,  també de Roses, han previst una excursió a la platja o a qualsevol altre espai natural per recollir brossa amb l’objectiu de sensibilitzar als participants de la importància de la conservació de l’entorn en un espai tan extraordinari i singular com el Parc Natural de Cap de Creus. També han preparat un taller de creació de joguines amb materials reciclats. Es tracta de fer el joc de TIK-TAK-TOE, amb cartró reciclat i amb pedres de la platja que els mateixos clients podran anar a buscar. El fons del taulell serà un dibuix que tingui a veure amb el medi ambient i les fitxes també.

A Las Dunas, de Sant Pere Pescador,es farà un mur i una Gimcana del reciclatge. I al càmping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre, també de Sant Pere Pescador,que aquest 2022 ha estat guardonat per l’ADAC com el càmping més sostenible i respectuós amb el medi ambient d’Europa, aquest proper diumenge organitzen manualitats amb material reciclat de l’establiment.

El Bassegoda Park, d’Albanyà, el 28 i 29 de maig va organitzar, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, un cap de setmana de natura per conèixer l’entorn més proper del càmping amb una activitat d’observació d’ocells dirigida per un expert ornitòleg i tallers de muntatge d’un hotel d’insectes i de creació de quadres de flors. A més, el dia 5 de juny comptaran amb un expert en papallones.

I als càmpings Aquarius de Sant Pere Pescador, Empordà de l’Estartit, Bella Terra Bungalow Park de Blanes, Valldaro i Riembau de Platja d’Aro, Interpals de Pals, Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols, Eurocamping de Sant Antoni de Calonge, i l’Internacional de Calonge, en coordinació amb l’empresa GAP Serveis Turístics, s’ha previst un recollida de pedres, fulles i pals i es crearà un collage. També es faran cubells de reciclatge i joguines amb materials reciclats.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!