Tornar enrere

21 de gener de 2018

Els càmpings gironins mantenen el lideratge internacional amb sis nous premis a Alemanya

Els càmpings gironins continuen sumant reconeixements internacionals aquest 2018. Als set guardons, TopCamping, rebuts per part dels turistes holandesos en el marc de la Fira Vakantiebeurs d’Utrecht ( Holanda), una de les principals del sector, s’han de sumar els sis Superplatz concedits al CMT de Stuttgart (Alemanya) que s’ha celebrat del 13 al 21 de gener. En aquesta ocasió els premis els ha atorgat l’ Associació d’automobilistes ADAC ( la que té més socis d’Alemanya, amb més de 19 milions). A més a Utrecht, l’Àmfora, de Sant Pere Pescador, va ser premiat com a millor càmping de platja per part de la prestigiosa guia britànica Alan Rogers que recull més de 2.500 establiments europeus.

Els càmpings gironins distingits a Stuttgart amb el Superplatz 2018 són: Les Medes, de l’Estartit; l’Àmfora,  Aquarius , La Ballena Alegre i Las Dunas, de Sant Pere Pescador; i el Delfín Verde, de Torroella de Montgrí. Això significa que més de 30.000 places de càmping de les comarques gironines  ( una quarta part de la totalitat de places dels establiments que aplega l’Associació de Càmpings de Girona) han rebut aquest 2018 la màxima distinció que concedeixen les guies europees del sector i que atorguen una categoria de cinc estrelles.

Els Superplatz són  un dels premis més importants d’Europa i es concedeixen als càmpings que compten amb les millors instal·lacions, oferta complementària i serveis.   A tot l’Estat espanyol han rebut aquests guardons 15 càmpings.

Aquests nous reconeixements queden reflectits en les guies de viatges que edita l’ADAC que són un referent important per als campistes  alemanys.  El CMT és la fira especialitzada del sector de les més importants d’Europa. Aquest saló rep 240 mil visitants anuals i té gairebé 2.000 expositors d’un centenar de països i regions.

Els nous guardons rebuts  reafirmen un cop més que els càmpings de les comarques gironines són un referent pel que fa a destinació turística d’alta qualitat.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, destaca que aquests nous guardons  “són un reconeixement als esforços que duen a terme els equips dels establiments gironins i són essencials per atraure més turistes alemanys” .

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!