Tornar enrere

24 de gener de 2020

Els càmpings gironins reben tretze premis internacionals a Utrecht i a Stuttgart

Els càmpings gironins han rebut un any més importants reconeixements que els situen entre els millors d’Europa i avalen la gran qualitat i l’excel·lència dels establiments. Aquests reconeixements reafirmen el lideratge de la destinació en el sector a Europa.

 A Utrecht ( Holanda), i en el marc de la fira Vakantiebeurs, set càmpings de les comarques gironines -un més que al 2019- han estat guardonats aquest mes de gener amb els prestigiosos TopCamping ( categoria de 5 estrelles) que concedeix l’ANWB (una influent associació holandesa amb 4’5 milions de famílies associades). Es tracta dels càmpings Les Medes, de l’Estartit; La Ballena Alegre , Las Dunas, l’Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador; Sandaya Cypsela Resort, de Pals; i Laguna, de Castelló d’Empúries. Representen el 45% dels reconeixements que s’han entregat a Catalunya (15 en total)  i 18 a tot l’Estat espanyol.

El TopCamping es basa en l’opinió dels inspectors i dels clients dels països d’origen i el reconeixement queda reflectit en la guia de càmpings que edita la ANWB que és un referent important per als campistes  holandesos.

Sis càmpings gironins distingits també amb 5 estrelles a Stuttgart

D’altra banda, sis càmpings gironins,– Les Medes, de l’Estartit; l’Àmfora,  Aquarius , La Ballena Alegre i Las Dunas, de Sant Pere Pescador; i el Delfín Verde, de Torroella de Montgrí- han estat distingits aquest mes de gener a Stuttgart ( Alemanya) amb el prestigiós Superplatz 2020 que concedeix el club  d’automobilistes ADAC ( el que té més socis d’Alemanya amb més de 20 milions de famílies associades). Representen el 50% dels reconeixements que s’han entregat a Catalunya (12 en total)  i 16 a tot l’Estat espanyol.

A més, a Stuttgart dos càmpings gironins van quedar finalistes: la Ballena Alegre, en la categoria de “millor càmping amb consciència sostenible i ambiental d’Europa”  i l’Àmfora, en la categoria de “millor càmping en digitalització i màrqueting online”.

Els guardons s’han atorgat en el marc del CMT,  dedicada al caravàning, l’automobilisme i el turisme, una altra de les fires importants d’Europa especialitzada en el sector.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, que es va desplaçar a Utrecht i a Stuttgart acompanyat del director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, ha destacat la importància d’aquests premis que “contribueixen a projectar la imatge de qualitat de la nostra destinació i ens anima a continuar invertint per mantenir els nostres establiments al dia i seguir adaptant-los a les tendències del mercat perquè puguin continuar essent a l’elit del sector a Europa”.

Els Superplatz són  un dels premis més importants d’Europa i es concedeixen als càmpings que compten amb les millors instal·lacions, oferta complementària i serveis.   Aquests nous reconeixements  també queden reflectits en les guies de càmpings que edita l’ADAC que són un referent important per als campistes  alemanys.

Igual que el Topcamping de l’ANWB els càmpings distingits a Stuttgart s’han inspeccionat durant l’estiu del 2019 i  han hagut de complir prop de 300 paràmetres en relació a les instal·lacions sanitàries, el terreny i les parcel·les , les activitats d’oci, l’oferta de restauració , la possibilitat de compres i de bany. En aquest cas els reconeixements s’atorguen segons l’opinió dels inspectors.

Una gran part dels clients dels càmpings gironins són estrangers, sobretot holandesos i alemanys, d’on provenen els principals reconeixements internacionals rebuts aquests dies pels càmpings gironins.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!