Tornar enrere

19 d'agost de 2020

Els càmpings gironins reforcen la campanya “càmping solidari” amb diferents accions altruistes

Després del gran èxit de participació de l’estiu passat, els càmpings gironins han mantingut i reforçat aquesta temporada la campanya “càmping solidari” que es du a terme en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Girona, l’Associació “Polseres Candela” que lluita contra el càncer infantil, i la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’objectiu  de la iniciativa és, seguint el fil de la campanya iniciada l’any passat, que els establiments i els seus visitants continuïn implicant-se en diferents causes socials que reverteixen en el conjunt de la ciutadania.  

Així, per una banda,  durant aquest mes d’agost diversos establiments han participat en la campanya #etsIMPRESCINDIBLE  del Banc de Sang i Teixits per pal·liar el descens de donacions de sang que sol ser habitual en els mesos d’estiu. Cal tenir en compte que les necessitats de sang són més elevades de l’habitual en aquesta època de l’any per la represa de les operacions ajornades durant la pandèmia i que durant l’estiu les donacions baixen a tot Catalunya al voltant del 30%.

Per altra banda, durant el mes de juliol diversos càmpings gironins han participat en els tallers “Polseres Candela” organitzat per l’empresa GAP Serveis Turístics per tal de recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.  I, per últim, els càmpings gironins han col·laborat en les jornades Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple venent marxandatge de la fundació i organitzant la remullada conjunta  a les piscines dels establiments.

L’Associació de Càmpings de Girona destaca que “els càmpings gironins han decidit aportar ara més que mai el seu gra de sorra per contribuir a que la vida de les persones sigui una mica millor”.

La campanya “càmping solidari” s’emmarca en l’aposta dels càmpings gironins per la responsabilitat social corporativa que també inclou la creació, fa dos anys, de la Fundació Càmpings de Girona per donar suport als infants amb malalties i a les seves famílies i per a la investigació d’aquesta problemàtica .

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!