Tornar enrere

9 de maig de 2018

Una empresa gironina presenta dues aplicacions que permeten compartir esport i turisme

L’empresa gironina CherryTech S.L. ha ideat dues apps: Twinapp Running i Twinapp Cycling de turisme 4.0 que potencien el factor humà en compartir esport i turisme a través d’una xarxa social de fàcil utilització. Twinapp Running facilita el contacte entre runners, i Twinapp Cycling entre ciclistes. Un d’ells és una persona local que s’ofereix per a compartir el seu coneixement de les rutes del territori amb un altre runner ó ciclista que vol descobrir noves rutes, paisatges i paratges naturals. Per mitjà dels filtres permet trobar el perfil més adequat per compartir l’experiència de gaudir de la pràctica de l’esport en nous entorns.
Cada usuari ofereix diferents entorns per descobrir i també defineix la seva modalitat i categoria com a esportista per a facilitar l’elecció del millor company de ruta.

Les dues aplicacions ofereixen la possibilitat de llançar “Twins”: avís de sortida per a la pràctica del respectiu esport des d’un lloc i hora determinat per a l’organitzador. El Twin  serà rebut a través de missatge push per a tots els usuaris que estiguin geolocalitzats al seu entorn més pròxim i que podran confirmar la seva assistència al “Twin” si així ho desitgen, segons expliquen els responsables de l’empresa.

Les apps disposen d’un servei de missatgeria per poder concertar la cita turística-esportiva i permeten  introduir valoracions de l’experiència per
tal que d’altres usuaris hi puguin accedir. Estan disponibles en diversos idiomes, tant per Android com per iOS. L’empresa Interactiu S.L. de Banyoles ho ha desenvolupat.

Twinapp Running va rebre el premi a la millor app de Catalunya durant la darrera gala dels Premis Càctus 2018.

 

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!