Novetats de l'Associació

GAP Serveis Turístics, empresa camaleònica en l’àmbit turístic, celebra el seu 20 Aniversari

GAP Serveis Turístics, empresa amb llarga experiència en la creació, gestió i coordinació de serveis d’àmbit turístic, compleix vint anys d’història. La seva trajectòria, dedicada en cor i ànima al servei del turisme, es va iniciar l’any 2000 oferint Animació Turística i avui dia ja compta amb quatre àrees més: Formació, Restauració, Viatges i Multimèdia.

En l’actualitat, el servei d’animació turística s’ha dirigit a una successió de petits esdeveniments i no tant a l’organització d’activitats. 

Petits, joves i adults, ja no estan interessats/es a seguir un programa tancat que els impedeixi gaudir lliurement de les seves hores d’oci, si no que volen ser sorpresos/es durant les seves vacances. Activitats com el futbol, bàsquet, volley, ping-pong, etc… deixen de ser importants com a tals i es converteixen en interessants, si es fan a la nit, en grans Campionats, amb variants o fora de les pistes esportives pròpiament dites. Estem parlant de l’efecte sorpresa o WOW Impact.

QUALITY ENTERTAINMENT  

En la línia del WOW IMPACT,  GAP Serveis Turístics opta per abandonar el concepte estàtic, amb aparicions dels equips d’animació, no programades, amb photocalls per diferents llocs estratègics dels establiments. 

Dies especials sense previ avís, dedicats al circ, pirates, superherois, ecociència,… adaptant les activitats habituals amb vestuari i gadgets característics, fent partícips als hostes. 

Complementar una activitat esportiva, amb un joc visual, com classes dirigides nocturnes a l’aire lliure amb pintures de neó i llums fluorescents. 

MUST HAVE

Healthy Point. Desde la passada temporada, GAP Serveis Turístics dona èmfasi a la vida sana, per la qual existeix una gran atenció i preocupació del públic. La posada en escena és impressionant amb un estand ‘Healthy Point’ mostrant com preparar batuts, cosmètica natural i menjar saludables amb ingredients de km 0. 

Teens Activities. Una de les preocupacions ja resoltes de GAP Serveis Turístics és la de donar major cabuda als adolescents amb activitats exclusives per a ells. El ventall d’activitats és innumerable com classes de DJ, Skate, Hip-hop, màgia, tornejos de Playstation…

Silent Disco.  És la millor manera de que el públic, sobretot jove, gaudeixi de la música i el ball en grup, alhora que es respecta a la resta d’ocupants de l’establiment que prefereixen descansar. La Silent disco consisteix en uns auriculars amb llum que varia segons el tipus de música escollit per la persona. Un gran èxit entre els adolescents! 

ESPECTACLES WOW

Dies temàtics específics convertits en festes populars de l’establiment, per exemple, la Festa Medieval amb decoració i vestuari professional, venda de productes de l’època, activitats relacionades com, tir amb arc, malabars, jocs amb temàtica de l’Època. 

Espectacularitat dels shows nocturns en els quals l’equip d’animació interactua amb la pantalla, representacions amb fons d’escenari en moviment.

GAP Solidarity

No volem oblidar-nos de l’apartat Solidàri de l’empresa:

La col·laboració amb l’Associació de Polseres de Candela que treballa per la investigació contra el càncer infantil, ha recollit 27.000€ en tres anys. Enguany amb la participació de l´Associació de Càmpings de Girona.

L’Any 2020 l’encetem amb una nova iniciativa amb la Fundació Esclerosi Múltiple, per la que també recollirem fons.Des de GAP Serveis Turístics, volem agrair a tots/totes els/les nostres clients/clientes, per la confiança en deixar-nos gestionar els seus Departaments d’Animació i desitgem poder celebrar 20 anys més al seu costat.

També et pot interessar