Tornar enrere

7 de març de 2016

Girocamping rep més de 20.000 visitants i es consolida

a

 

Girocamping, la Fira del sector del Càmping i Parcs de Vacances única en les seves característiques a l’Estat espanyol que s’ha celebrat del 3 al 6 de març al Palau de Fires de Girona, ha rebut més de 20.000 visitants, mentre que l’any passat van ser uns 18.000 . A aquests se sumen els 2.840 professionals que van passar dijous i divendres per la fira (l’any passat va ser un miler) . Unes xifres que l’Associació de Càmpings de Girona, organitzadora de la Saló, considera un èxit absolut. Cal destacar que l’edició d’aquest any ha rebut  un 50 % de visitants de fora de les comarques de Girona front al 35 %  de l’any passat i que el 20% de les persones que hi ha passat fins ara no han anat mai a un càmping. L’Associació de Càmpings de Girona destaca la bona acollida que ha tingut el format de la fira,  seguint la línia de l’any passat, amb l’espai reservat per a restauració amb cinc Food Trucks ( furgonetes de menjar), i els espais dedicats a l’animació.

“La fira s’ha  consolidat plenament i s’ha convertit en un referent per al sector, amb la qual cosa les expectatives que teníem per a aquesta edició s’han complert amb escreix”, assegura  Miquel Gotanegra, president de l’Associació de Càmpings de Girona. Gotanegra ha afegit que “ja estem treballant perquè l’any que ve el Girocamping continuï sorprenent als visitants i sigui cada vegada més atractiva”.

Els dos primers dia Girocamping han estat dedicat als professionals i el cap de setmana al públic en general, sobretot famílies que han gaudit de les nombroses activitats que s’hi han preparat. També han aprofitat per acostar-se als estands de l’Associació i dels càmpings presents per demanar informació i ,en molts casos ,per fer reserves per a Setmana Santa i l’estiu.

Girocamping ha reunit en aquesta edició 139 expositors i ha ampliat la superfície en 1.500 metres. El saló ha convertit Girona en el gran aparador del càmping i s’ha consolidat com a referent del sector i dels parcs de vacances del sud d’Europa.  La fira  ha estat organitza per l’Associació de Càmpings de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme. El Saló, que tenia com a repte augmentar els clients de proximitat, ha servit  per donar a conèixer el  món del càmping i fer saber que és el destí ideal per fer una escapada en família.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!