Novetats de l'Associació

Joaquim Ribas, propietari del càmping Solmar, premi Jaume Genover 2018

Durant La Nit dels càmpings gironins es va atorgar el cinquè premi Jaume Genover i Roig a Joaquim Ribas Escarpenter, propietari del càmping Solmar de Blanes  i una de les persones que ha contribuït amb el seu gran esforç al posicionament del sector. L’acte es va dur a terme al Mas Marroch de Vilablareix i va comptar amb la presència del Director General de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono; i del president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila. L’acte va ser conduït per pel presentador i actor Toby Harper.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona , Miquel Gotanegra, va agrair la gran tasca que han fet empresaris com Quim Ribas que han permès al sector escalar posicions fins a oferir una oferta de màxima qualitat.

L’esperit emprenedor ha presidit la vida de Quim Ribas. De la pagesia va fer un salt cap al turisme. L’any 1969, amb 22 anys, va convertir un camp de 8.000 metres quadrats en un petit càmping. El Solmar de Blanes va ser un dels primers càmpings que es va associar, ja que Quim Ribas sempre havia apostat per la unitat. Durant 13 anys va presidir l’associació de Blanes, que va representar tot el sector turístic.

El càmping té actualment 72.000 metres quadrats, un gran nombre d’instal·lacions esportives, una gran piscina i un centenar de treballadors. L’any vinent celebra el 50 aniversari.

També et pot interessar