Tornar enrere

16 de desembre de 2016

Josep Suñé, propietari dels càmpings Las Dunas i l’Escala, guardonat amb el premi G! de turisme

 

premi

 

 Josep Suñé, propietari dels càmpings Las Dunas i l’Escala, de Sant Pere Pescador i una persona pionera en la promoció del sector, ha estat guardonat amb el Premi G! que atorga anualment el Patronat de Turisme en reconeixement a la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins. El guardó es va lliurar ahir al vespre en un acte celebrat a l’Auditori Palau de Congressos de Girona i que va ser presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Josep Suñé Sabadí ha estat reconegut per la seva dedicació constant al món del càmping, la seva trajectòria professional i la seva aportació continuada a la millora del sector. Ha rebut el  XI premi G! Josep Aulí 2016 a la tasca professional en “reconeixement de la seva vàlua i llarga trajectòria professional en l’àmbit del turisme, al capdavant dels càmpings Las Dunas i l’Escala, i per haver mantingut el lideratge a Europa, fomentant el sector i portant el nom de la Costa Brava”.

L’empresari, que ha rebut per la seva feina un gran nombre de premis i distincions, va ser un precursor de la promoció del sector a l’àmbit europeu i la tasca que ha dut a terme ha contribuït a posicionar el sector i ha estat reconeguda a nivell internacional. Las Dunas ha rebut importants premis com a càmping líder a Europa reconegut no només pels professionals del sector sinó també pels usuaris.

Suñé va agrair el guardó i va recordar que “el càmping és molt reconegut a Europa però és un gran desconegut a casa nostra”. En aquest sentit va manifestar que cal donar a conèixer l’elevada qualitat d’aquests establiments entre els clients de proximitat.

L’Associació de Càmpings de Girona va rebre l’any passat el premi G! Xiquet Sabater per “ la tasca de promoció del territori gironí i de posicionament de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de qualitat entre els principals mercats emissors”. L’entitat, fundada al 1977, aplega  75 establiments, el 80 per cent de la totalitat dels càmpings gironins,  i ofereix més de 120.000 places d’ allotjament . El total de places d’allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!