Novetats de l'Associació

La app Procamp ja esta disponible

La 1a App de Profesionals del Càmping ja es troba disponiblea Playstore (Android) i Appstore (Iphone)

Com promés, s’ha dedicat una pàgina a totes les Federacions i Associacions Catalanes per tal de que podem compartir les nostres dades, normatives, formacions i esdeveniments amb tots els càmpings a Catalunya, Espanya i Portugal. 

Què més ofereix Procamp? 

Amb aquesta app, completament gratuïta, els professionals del càmping tindran a mà una gran varietat d’informació 100% pràctica, dirigida exclusivament als professionals del sector. Que inclourà, entre d’altres: Fòrum Professional entre Càmpings on poder intercanviar tips Articles d’interès amb entrevistes, Tips i Recomanacions Cercador de Proveïdors, Productes i Serveis del sector Contacte directe amb els proveïdors Productes de Segona Mà (mobile homes, etc.) Ofertes Flash (amb descomptes promocionals) Estadístiques del Sector Calendaris Escolars Calendari professional amb tots els esdeveniments, Formacions i Fires més importants del Sector  

¿Quin cost tindrà la App PROCAMP? 
Procamp és una app gratuïta, tant el format APP com la seva versió Web

L’Assocaició de Càmpings de Girona compta amb un apartat propi en l’aplicació a INFORMACIÓ PROFESSIONAL  > DADES DEL SECTOR a on anunciarem qualsevol informació que considerem important. També tindrem accés a CALENDARI PROFESSIONAL per marcar esdeveniments importants, així com al FORO CAMPINGS i les NOTIFICACIONS.

També et pot interessar