Tornar enrere

10 d'abril de 2023

L’ACG un any més de la mà de Tematic Arquitectura

Tematic Arquitectura ha decidit renovar el conveni de col·laboració amb l’ACG, demostrant la satisfacció per ambdós parts durant cinc anys consecutius.  

Tematic Arquitectura és un estudi d’arquitectura i urbanisme especialitzat en càmpings i ressorts. Dins l’ACG realitzen projectes d’arquitectura i ofereixen assessorament personalitzat a tots els nostres associats qui ho necessiten.  

Molts dels nostres càmpings associats han confiat amb ells per realitzar diversos projectes, doncs cada un té una personalitat i estil únics, com el WeCamp Santa Cristina, el Salatà, el Sant Pol, el Mas Patoxas o l’Aquarius, entre d’altres.  

Aquest estudi d’arquitectura és un gran recurs pels associats i l’atractiu dels seus càmpings, ja que gràcies a la innovació i els avenços tecnològics, cada vegada són més singulars i alhora responsables amb el medi ambient, un element important en l’actualitat de l’atractiu turístic.  

Per tenir informació més detallada us convidem a entrar a la seva pàgina web  (http://www.tematicarquitectura.com/) o a contactar-los a:

T: 935 894 411  

info@tematicarquitectura.com

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!