Tornar enrere

21 de gener de 2018

L’Àmfora, de Sant Pere Pescador, escollit millor càmping de platja d’Europa

 Els càmpings de les comarques gironines han rebut en el marc de la fira Vakantiebeurs,  que s’ha celebrat del 9 al 14 de gener a Utrecht (Holanda), importants reconeixements internacionals  que avalen la gran qualitat de les instal·lacions .

Per una banda, el càmping l’Àmfora, de Sant Pere Pescador, ha estat premiat com a millor càmping de platja per part de la prestigiosa guia britànica Alan Rogers que recull més de 2.500 càmpings europeus. A l’Estat espanyol només dos establiments han obtingut un guardó de la guia britànica ( l’altre està situat a Navarra que ha estat escollit com a millor càmping de Natura) i a tot Europa han estat premiats nou càmpings. L’Àmfora és un càmping emblemàtic, amb 891 parcel·les a primera línia de mar i 140 bungalous. Es va obrir l’any 1986 i està gestionat en família des de fa tres generacions.

I per altra banda, més de 30.000 places de càmping de les comarques gironines  ( una quarta part de la totalitat de places dels establiments que aplega l’Associació de Càmpings de Girona) han rebut ,també en el marc de la fira d’Utrecht, la màxima distinció que concedeixen les guies europees del sector i que atorguen una categoria de cinc estrelles. Es tracta del TopCamping que reconeix la qualitat dels establiments  i que concedeix el Club d’Automobilistes ANWB (una influent associació holandesa amb 4’3 milions de socis).

El TopCamping l’han rebut aquest 2018 a les comarques gironines els càmpings Les Medes, de l’Estartit; La Ballena Alegre , Las Dunas, l’Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador; el Delfín Verde, de Torroella de Montgrí; i Sandaya Cypsela Resort, de Pals. A l’Estat espanyol han rebut aquest reconeixement  un total de 20 establiments;  i a tot Europa, 180.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, que es va desplaçar a Utrecht, destaca la importància d’aquests premis que “contribueixen a projectar la imatge de qualitat de la nostra destinació”. Segons Gotanegra el fet de tenir el millor càmping de platja posiciona les comarques gironines com una de les grans destinacions de càmping preferides pels clients holandesos .

El TopCamping, un prestigiós guardó que situa als càmpings premiats entre els millors d’Europa, es basa en l’opinió dels inspectors i dels clients dels països d’origen. Són  un dels reconeixements més importants d’Europa i suposen la qualificació de cinc estrelles ( la màxima puntuació) als càmpings que compten amb les millors instal·lacions, oferta complementària i serveis.

Les distincions rebudes a Utrecht reafirmen un cop més que els càmpings de les comarques gironines són un referent pel que fa a destinació turística d’alta qualitat.  La majoria dels clients són estrangers, sobretot holandesos i alemanys, d’on provenen aquests premis. El reconeixement queda reflectit en la guia de viatges que edita la ANWB que és un referent important per als campistes  holandesos.

La fira Vakantiebeurs d’Utrecht és una de les principals del sector, compta amb 1.300 expositors i reb més de 117.000 visitants.  Hi han participat a més de l’Associació de càmpings, una quarantena d’establiments gironins . En aquesta fira hi ha les últimes novetats, innovacions i tendències del sector i s’hi apleguen els millors professionals i empreses del sector.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!