Tornar enrere

22 de maig de 2020

L’Associació impulsa un pla perquè els càmpings gironins reobrin amb màxima seguretat

Un assessorament personalitzat i un suport continuat als càmpings gironins per ajudar a generar la confiança dels turistes i preparar una reobertura amb màximes garanties d’higiene i seguretat. Aquest és l’objectiu de la iniciativa WeCare que l’Associació de Càmpings de Girona ha posat en marxa aquesta setmana. Durant l’estiu es portarà a terme un assessorament personalitzat, amb visites per part dels tècnics de l’Associació als càmpings gironins per tal d’ajudar a resoldre dubtes en relació a l’aplicació dels protocols obligatoris establerts pel Govern espanyol. “Es facilitarà documentació, senyalització, informació de les mesures d’higiene que cal implantar, es facilitarà la compra de mascaretes tèxtils reutilitzables amb filtres FFP2 corporatives, … i s’ajudarà en tot el que sigui necessari”, indica el president de l’Associació, Miquel Gotanegra. També explica que “es vol visualitzar aquesta aposta per la recuperació de la normalitat amb un vehicle corporatiu i retolat, que visitarà tots els càmpings que ho sol·licitin”. Es tracta d’un Fiat 500 híbrid lligat als valors de sostenibilitat del sector i característic del Mediterrani.  El vehicle ha estat subministrat per Garatge Sala de Figueres a través d’una col·laboració conjunta per l’aposta de la qualitat.

Pel que fa a l’obertura, el sector considera clau que hi hagi mobilitat i l’obertura de fronteres. El nostre sector depèn molt del turisme internacional. El turisme intern és important però no suficient per a nosaltres”, remarca el president de l’Associació.  La prohibició de circular entre províncies fa que el sector tingui poques possibilitats de generar ocupació dels allotjaments sobretot a les zones menys poblades.

El president de l’Associació situa la segona quinzena de juny i començament de juliol la data perquè la majoria dels establiments estiguin oberts. “La majoria de negocis s’estan preparant per obrir les seves portes seguint amb molt de rigor els protocols definits”, indica.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!