Tornar enrere

9 d'abril de 2021

L’Associació reactiva el Wecare perquè els càmpings gironins ofereixin la màxima seguretat

Un assessorament personalitzat i un suport continuat als càmpings gironins per ajudar a generar la confiança dels turistes i oferir les màximes garanties d’higiene i seguretat. Aquest és l’objectiu de la iniciativa WeCare que l’Associació de Càmpings de Girona va posar en marxa l’any passat. Va tenir molts bons resultats i s’ha tornat a reactivar.

Aquesta primavera i durant tot l’estiu es portarà a terme un assessorament personalitzat, amb visites per part dels tècnics de l’Associació als càmpings gironins per ajudar en relació a l’aplicació dels protocols. “Es tornarà a facilitar documentació, senyalització, s’oferirà formació i s’ajudarà en tot el que sigui necessari”, indica el president de l’Associació, Miquel Gotanegra. Un vehicle corporatiu i retolat visitarà tots els càmpings que ho sol·licitin”.  El vehicle, que ha començat les visites, ha estat subministrat de nou per Garatge Sala de Figueres a través d’una col·laboració conjunta per l’aposta de la qualitat.

Grans mesures de seguretat

Els càmpings han aplicat per fer front al Covid-19 grans mesures de seguretat, tant les establertes per llei com de reforç impulsades per l’Associació de Càmpings de Girona (www.campingsingirona.com). D’aqueta manera poden oferir als clients tranquil·litat i protecció, a més de la gran qualitat que cada any destaca, amb un gran nombre d’inversions en millores i reformes per seguir sent capdavanters. Els càmpings gironins han tornat a rebre aquest any un gran nombre de premis a nivell internacional.

Una trentena de càmpings de les comarques gironines (aproximadament el 40% dels càmpings associats a l’Associació de Càmpings de Girona) han obert per Setmana Santa. L’ocupació als càmpings gironins durant aquesta Setmana Santa ha estat pràcticament del 100% en allotjaments (bungalous, mobil homes…) i d’entre el 60 i el 70% de les parcel·les. L’Associació de Càmpings de Girona manifesta la seva satisfacció per la gran demanda que hi ha hagut, un fet que ha demostrat que anar de càmping, amb instal·lacions a l’aire lliure i possibilitat de tenir contacte amb la natura i fer esport,  és una de les opcions més valorades actualment pels catalans.

El turisme català ha crescut. Moltes persones de Catalunya que no havien anat mai de càmping van fer l’estiu passat un tast d’aquesta opció i els hi ha agradat molt. Alguns d’aquests clients després de provar-ho l’estiu passat aquesta Setmana Santa han repetit i també hi hagut demanda de persones que han anat de càmping per primer cop.

En relació al turisme internacional, el president de l’Associació destaca la necessitat que s’avanci tant ràpid com sigui possible en les vacunacions i en el carnet d’immunitat. Una part del sector depèn molt del turisme estranger. També destaca la necessitat que s’acceleri el ritme de les vacunacions a Catalunya.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!