Novetats de l'Associació

L’associació renova, una temporada més, amb Energy Tools

Ara més que mai la gestió de la despesa elèctrica és essencial per el tractament de la crisi. Els càmpings de Girona compten amb l’assessorament especialitzat de la consultora Energy Tools Consulting, SL,qui, un any més, ha renovat el seu compromís amb l’Associació.

Des de fa més de 10 anys i amb centres a Girona, València, Madrid i Barcelona, Energy Tools segueix un model de referència pel sector energètic. Segueixen el següent procés: 1. Compra d’energia (no tenen cap lligam amb es comercialitzadores cosa que els permet treballar de forma més independent), 2. Anàlisi energètica (investigació dels contractes energètics del client per comparar-los amb el seu perfil de consum) 3. Pla d’Acció (proposen millores i optimitzacions), 4. Mesuren i verifiquen que les comercialitzadores apliquin allò acordat i 5. Fan un control i seguiment exhaustiu del consum dels subministraments per optimitzar-ne els costos.

Aquest procés que tant èxit ha aportat als seus clients és el mateix del que es beneficien els Càmpings de Girona. Per aquest motiu celebrem la renovació del compromís amb l’Associació.

Moltes gràcies companys, seguim treballant.

També et pot interessar