Novetats de l'Associació

Les notícies del mes d’abril 2021

Els Càmpings de Girona tornen a dir WeCare

Després de l’èxit de la campanya “WeCare” durant la temporada 2020, aquesta primavera i al llarg de l’estiu, es duran a terme visites als càmpings per part dels tècnics de l’ACG, amb l’objectiu d’oferir un assessorament personalitzat a cada associat. Tal com indica el president de l’Associació, Miquel Gotanegra; “Les visites serviran per ajudar en l’aplicació dels protocols sanitaris, facilitar documentació, senyalització, formació i suport per resoldre dubtes en cas que sigui necessari”.

Així doncs, el vehicle corporatiu retolat amb el lema “WeCare” i la imatge de l’ACG, tornarà a visitar tots els càmpings gironins que ho sol·licitin. El vehicle és una gentilesa del Garatge Sala de Figueres, que aposta per la qualitat mitjançant una col·laboració conjunta amb l’ACG. 

Llegeix la notícia sencera

S’inicien les inspeccions per rebre el segell “Weelchair Friendly”

Aquest mes d’abril, s’han iniciat les inspeccions tècniques als càmpings gironins aspirants a rebre el nou segell d’especialització “Wheelchair Friendly” de l’ACG. Un total de vuit càmpings, estan passant les inspeccions tècniques presencials de la mà d’un usuari de cadira de rodes de l’Associació Mifas, que determinarà l’efectivitat de les mesures implantades a cada càmping. Aquesta acció emmarcada en el conveni de col·laboració entre l’ACG i el Grup MIFAS, té per objectiu fer palès del nou segell d’especialització, amb un clar afany de millorar de l’accessibilitat i per avançar cap a un turisme més inclusiu als càmpings de Girona.

Jornada tècnica sobre la higiene als càmpings

En el marc de la campanya WeCare, es va celebrar una jornada tècnica en format digital i presencial, per rebre formació respecte a la neteja i la desinfecció dels càmpings. La jornada organitzada per l’empresa Dibosch, patrocinadora de l’ACG; es va celebrar al Càmping Aquarius de Sant Pere Pescador i va servir per fer explicacions tècniques i demostracions de producte en temps real a tots els assistents. A més, durant la sessió es va comptar amb la participació dels alumnes de la Fundació Gentis, que estan rebent formació específica de neteja per a càmpings.

Caravan Esguard renova la seva col·laboració amb l’ACG

L’empresa de caravàning i venda d’accessoris Caravan Esguard, renova un any més el seu compromís com a col·laborador dels Càmpings de Girona. L’empresa de Santa Cristina d’Aro és un referent del món de les autocaravanes per la seva relació propera amb els clients, el tracte de qualitat i per ser un dels pocs espais de caravàning de la comarca del Baix Empordà. Des de l’ACG, celebrem la renovació de Caravan Esguard i els donem la benvinguda a la gran família dels càmpings gironins.

L’ACG s’uneix a la plataforma “Stop al Macroparc Eòlic Tramuntana”

Durant aquest més s’han pogut anar coneixent nous detalls sobre el projecte eòlic que s’està plantejant a la badia de Roses. Tot i tractar-se d’un projecte que promou les energies renovables, les dimensions, l’impacte visual i els efectes negatius en la navegació i la biodiversitat de la zona, preocupen a l’empresariat i les entitats locals. Amb l’objectiu de sumar esforços i frenar l’avanç d’aquest projecte, s’ha constituït la plataforma “Stop al Macro Parc Eòlic Tramuntana”, on l’ACG ja s’ha adherit i ha pogut reunir-se amb els impulsors, per poder traslladar les preocupacions del sector càmping.

Podeu conèixer més detalls sobre aquest projecte al web de Stop al Macroparc Eòlic Tramuntana

Canvis en les tarifes elèctriques

Com ja hem anat informant, el pròxim mes de Juny entraran en vigor els canvis de tarifes elèctriques. Per tal de facilitar la comprensió d’aquesta modificació, es va celebrar un webinar amb el Sr. Jordi Rabat, Fundador i CEO d’Energy Tools, per conèixer en profunditat els canvis tarifaris i de quina manera afecten els càmpings. Al mateix temps, també es van explicar les mesures a prendre, abans de l’entrada en vigor del canvi de tarifes i l’estat actual dels mercats.

Adjuntem un PDF a tall de resum de tot el que es va comentar.

Preestrena del documental “Camping life, la ciutat efímera”

A mitjans d’abril, al Cinema Las Vegas de Figueres, es va fer la preestrena de “Camping Life, la ciutat efímera”; un documental que mostra el dia a dia d’un càmping de la Costa Brava durant l’estiu del 2020. La càmera enregistra diferents testimonis i anècdotes que transcorren a la vida campista amb la intenció de retratar el concepte de vacances de l’home contemporani.

A més, la pel·lícula fa un singular retrat de com es va viure la crisi del coronavirus, per una classe mitjana decidida a poder gaudir del seu temps d’esbarjo passés el que passés.

El càmping Santa Elena Ciutat es torna a incorporar a l’ACG

Des de l’Associació de Càmpings de Girona, celebrem la reincorporació del Càmping Santa Elena Ciutat de Lloret de Mar, com a càmping associat. Amb aquesta última incorporació, l’entitat ja representa la totalitat de l’oferta campista d’aquest municipi turístic Selvatà.

Defunció de Sra. Josefina Jordà

Informem que el dia 28 d’abril, ens va deixar la Sra. Josefina Jordà, mare de Joan Masoliver i propietari del càmping Ecològic Lava. Segons els protocols sanitaris no es podrà assistir a les exèquies, però des de l’Associació de Càmpings de Girona i en nom de tota la Junta Directiva volem donar les nostres condolences a la família Masoliver.

També et pot interessar